היי=]

1adida1

New member
היי=]

אממ...בזמן האחרון התחלתי לשמוע אירוסמית'..וגיליתי שאני ממש אוהבת.. אני רוצה לקנות אלבום שלהם...ואני לא יודעת איזה לבחור...=\...יש לכם המלצה?=] תודה..:)..

SaintJohn

New member
תגידי לנו מה שמעת ואהבת וככה נדע מה להמליץ

לאירוסמית' פשוט יש אלבומים די מגוונים מבחינת המוזיקה, לא הכל אותו הדבר.

Aerosmith2006

New member
אילו שירים התחלת לשמוע?

אם אהבת להיטים כמו Cryin' Crazy I Don't Whant To Miss A Thing Dream On Jaded או כל מיניי כאלה.... אני חושבת שכדאי לך לקנות אוסף כמו O, Yeah! (שעולה נראה לי כיום 100 שקל) ואם את רוצה לבזבז פחות כסף את יכולה לקנות את Big Ones למרות שאין בו את I Don't Whant To Miss A Thing אבל ישבו עוד שירים שאולי תאהבי.
אם התחברת לשירים מהסוג הישן יותר, האלו הפחות מוכרים, כדאי שתפרטי ואז אולי אוכל (או נוכל) להמליץ לך על משהו אחר:)

Aerosmith2006

New member
אהה כן וגם אין בו Jaded ../images/Emo13.gif

טוב זה לא משנה כרגע, כי אני לא יודעת מה אהבת

1adida1

New member
אממ..

כמו כולם אני מכירה רק את "הלהיטים"..ואני רוצה דווקא לשמוע סגנון אחר שלהם...=]

AeroTom

New member
אם את רוצה את הסגנון האחר של אירוסמית'

אנא פני למחלקת שנות ה-70 של הלהקה: Aerosmith Get Your Wings Toys In The Attic Rocks ארבעת האלבומים הראשונים, 4 יצירות אדירות. קצת קשה להשיגם בארץ כיום, אבל את ה-2 הראשונים לפחות אפשרי. עוד אלבומים מעבר ללהיטים אלו ה-2 הנוספים של שנות ה-70: Draw The Line Night In The Ruts יש גם את Honkin' On Bobo מ-2004 שהוא אלבום קאברים לשירי בלוז ישנים בסגנון הלהקה. אלבום מושלם מבחינתי ונפלא. יש לך גם את Rock In A Hard Place ואת Done With Mirrors, שהם 2 האלבומים הראשונים של שנות ה-80 וגם הם אלבומים פחות מוכרים עם פחות להיטים. אבל בכל מקרה, ארבעת הראשונים של הלהקה שציינתי בהתחלה זה המקום לגשת אליו כדי להתחיל להתחבר לסגנון הישן של הלהקה.

Aerosmith2006

New member
המממ... אני הייתי ממליצה לך על

Gems - האלבום האהוב עליי, שמייצג הרבה מהצד הפחות מוכר אבל העדיין נוסטלגי וטוב של אירוסמית'. אני לא יודעת אם תוכלי להשיג בארץ, ואיפה בדיוק - זה מעט נדיר לפחות איפה שאני חיפשתי אבל שווה מאוד להתאמץ או להזמין באינטרט
או את Honkin' On Bobo - שזה אלבום דיי חדש של הלהקה, מלא קאברים נהדרים של הלהקה, ביצועים נהדרים.... באמת אלבום מדהים על פי כל הדעות.

AeroTom

New member
Gems נמצא כרגע באוזן השלישית ביד שניה במחיר

של 24 ש"ח...ראיתי אותו שם אתמול.

בָלבָל

New member
פשששששש יפה יפה!

כמעט באתי לכעוס שלא אמרת שאתה באיזור, אבל נזכרתי שהייתי בלימודים

AeroTom

New member
וגם אני הייתי בלימודים...../images/Emo13.gif

שיעור אחרון
וידעתי שגם את בלימודים. עברתי שם לזמן ממש קצר לפני שקניתי דברים בסנטר לשיעור.

Aerosmith2006

New member
באמת? זה נדיר גם אני בזמנו השגתי אותו משם...

אבל באמת לא ראיתי אותו מוצע בשום מקום עטוף וחדש.... רק אם הוא מגיע יד שניה ממישהו (לא חכם במיוחד
! לא מחזירים את Gems!) שמרוויח עליו כמה שקלים...

1adida1

New member
איפה זה האוזן השלישית?

מצטערת על החורים בהשכלה..=\...

1adida1

New member
אוף הייתי שם היום..ולא ידעתי..=\..

תודה בכל מקרה=]

AeroTom

New member
יש שם גם את Nine Lives ב-20 וקצת ש"ח כזכור לי

אלבום מהתקופה החדשה היותר של הלהקה (97), אבל מומלץ מאוד. הוא מדבר אל אוהבי כל סגנונות הלהקה.

AeroTom

New member
אגב, לא בדקתי מאז, אבל בחור בשחור אולי עדיין

יש את Pandora's Toys. שזה באמת מוצר שכבר ממש קשה למצוא בארץ. עבר קצת זמן מאז שראיתי אותו שם, אבל לא ביקרתי מאז ואולי זה עדיין נמצא שם. למי שאין ומעוניין זו אחלה הזדמנות להשיג את זה.

למעלה