היי:)

היי:)

אני חדשה..:) אתמול נשארתי עד אחת או שתיים בלילה לראות את השידור חוזר כי פיספסתי כל השבוע>< אבל פיספסתי את הפרק הראשון(איך פגשתי את אמאXD) ראיתי את השני והשלישי ואז הלכתי לישון....מישהו יכול להגיד לי מה היה בפרקים שפספסתי? וגם רציתי להגיד שאיתי תורג'מן משחק מדהים!וגם אניה בוקשטין!שניהם השחקנים הכי מעולים בסדרה ואני לא מעריצה אותם או משהו וגם רציתי להגיד שזאתי שמשחקת את זוהר היא פשוט מהממת!היא דוגמנית או משהו? טוב חפרתי....מקווה להשתלב:) קוראים לי עמית ואני בתXD

Miss Slim Shady

New member
ברוך הבא... חח

גם אני הייתי עד לפני כמה שניות חדשה.. אבל עכשיו את יותר חדשה אז... ברוך הבא... (חפרתי.. עזבו.. מצב רוח מוזר XD )

sbsp66

New member
../images/Emo201.gifלפעמים דניה אומר לה משפטים ברוסית ...

מישהו פה חושב שהוא יודע עברית ומנסה להסתיר זאת כדי לבחון אותה או לגלות עליה דברים? והוא לפעמים אומר לה שהיא יפה וכל זה ברוסית כאילו שהיא מבינה אותו... נראה לכם שהכוונות שלו טהורות או שהוא מנסה להשיג משהו כמו גידי ובני ?

למה אני לא פגשתי כאלה בחורים באינטרנט?!

כל הבנים שאני דיברתי איתם אי פעם היו חרמנים מטומטמים ומצ'ועממים ומכוערים. דניה הזה ניראה לי כמו מישהו שהייתי רוצה לפגוש, לפחות און ליין.

sbsp66

New member
אני לא יודעת למה אבל היא מרגיזה אותי

וגם האנגלית שהיא מנסה להוכיח שהיא יודעת יש לה מבטא ישראלי כזה ואני לא יודעת היא מנסה להיות מצד 1 תמימה ומצד 2 היא נחשפת לעולם האמיתי והאכזרי אני לא יודעת היא קצת מרגיזה אותי בנתיים לא ממש מתתי עליה ...למרות שאני ממש נדהמתי לגלות שהנרי דוד משחק ממש יפה הוא פשוט נשאב לתפקיד של עצמו והוא משחק בצורה ממש אמיתית וטובה בלי יותר מדי מאמץ בכוח הוא פשוט בעל כשרון טבעי לפי דעתי הדמות שלו ממש מעניינת ...

../images/Emo45.gifממש מלך

לא צפיתי במרחק נגיעה ולא הבנתי למה התלהבו ממנו...אב ל הוא ממש טוב ...אני מסתכלת עליו ונזכרת באנשים שהכרתי הוא פשוט....אי אפשר להאמין שהוא משחק

יכול להיות שיש לה מבטא יותר טוב באנגלית

אבל בגלל שהיא ישראלית ורצו להדגיש בסידרה שהיא ישראלית, היא עושה מבטא ישראלי מאד מובהק. אולי דווקא יש לה מבטא יותר יפה כשהיא מדברת טבעי?

למעלה