היי,

god knows why

New member
היי,

אנחנו דניאל ואדר [שרות שירים בדו מז'ור], ואנחנו בעזרת השם נעלה עוד כמה זמן לכיתה י'. ברזומה המפואר שלנו מופיעים כמה סרטי קולנוע ביתיים כושלים [וגם כמה מוצלחים ומעוררי גאווה]. בכל אופן, לאחר שהתפרק הסט שלנו, אנחנו מחפשים אנשים שיהנו להשתתף בכתיבת, צילום, עריכת או בקיצור הפקת סרט בקיץ הקרוב. יש לציין שאנחנו קצת משוגעות, בעלות יכולות בסיסיות להיות נחמדות ו/או נסבלות [אדר יותר מפותחת בעניין], ואנחנו מחפשות אנשים רציניים, כותבים, צלמים, שחקנים ומסתדרניקים שיירתמו לפרויקט הזה, וביחד נעשה את הקיץ מעניין כפליים!!111 לכל מי ששוקע בהתלבטויות ופוסל את הרעיון על הסף עקב בעיות מרחק (לא שאתם יודעים איפה אנחנו גרות. תירוצים): יש לנו איזה רעיון לפעילות משותפת מרחוק - זה לא מה שימנע מאיתנו להרים הפקה קולנועית! מוחעחעחע אז תשלחו לנו מסר.
אושר אהבה הצלחה שפע כל טוב אדר ודניאל.

אוו סחטיין על היוזמה

אם בא לכן לרדת מהעיניין אני מחפשת עוזרים לסרט רציני שאני מביימת ללימודים בקיץ!!! ביחד נגיע לפסטיבל ירושלים!!!

god knows why

New member
עוזרים זה אנשים שתהיה להם

אפשרות להתבטא?
או להרים מיקרופונים ולחלק מים?

רוצה להתבטא? תתבטאי בכיף

אבל קולנוע זה דיקטטורה. אין ממש שיתוף פעולה. ומה את יודעת לעשות? למדת את זה?

god knows why

New member
זה העניין

לא למדתי כלום מימי, וגם החברים לא, ולכן אנחנו מוכנים - ורוצים - לעבוד בשיתוף פעולה. במסגרות רציניות מן הסתם לא נוכל לעשות את זה

שלחי לי במסר טלפון שלך או מייל או מה שבא לך,

אני מצלמת קיץ במסגרת לימודיי האוניברסיטאיים, משהו רציני ותוכלי ללמוד הרבה סרט עם רעיון מגניב ומעניין, אני אפנה אלייך אם אני אצטרך עוזרים. יהיה שולט...

../images/Emo207.gif מפניני החוכמה של נינט

כתב: "יש כל יום הופעה? או שזה יצא במקרה?" נינט: "זה יצא במקרה אבל לרב זה יום אחרי יום"
ממש לרשום על קלף ולשרוף בקצוות

g a l4

New member
../images/Emo6.gif

הכתבה שהייתה לה אתמול הייתה יפה אבל היא עיצבנה אותי!יש לה פיצול חמור מדי היא מתלוננת שמציקים לה וכל הזמן נכנסים לה לחיים אבל אומרת שהיא לא רוצה לשנות כלום ולא מתחרטת על שום דבר שהיא עשתה כי אם היא הייתה מוותרת על משהו היא לא הייתה מגיעה לזה! אבל היא אמרה שהיא לא רצתה להגיע למצב כזה!!

למעלה