היי:]

Wild Eye Joker

New member
היי:]

הייתי בארטא, ואמרתי למוכר שאני מחפשת עפרונות לסקיצה ראשונית של ציור..רציתי לקנות את העפרונות התכלת אבל הוא לא כ"כ הבין מה אני רוצה, וניסיתי להסביר אבל אני בעצמי לא ידעתי מה לבקש, בסוף קניתי עפרונות רגילים של Faber Castell אבל אני עדיין רוצה את העפרונות התכלת.. אז אני אשמח אם מישו יוכל להגיד לי את השם של החברה או לפחות איך לתאר למוכר מה אני רוצהXD תודה!!:]

mulon1984

New member
את צריכה שני "כלים"

עיפרון מכני ומילוי לעיפרון. את המילוי תבקשי "עופרת בצבע תכלת". אם אין להם עופרת תכלת לעיפרון מכני, פשוט תבקשי עיפרון רגיל בצשע תכלת (העופרת שלו, לא הציפוי).

mulon1984

New member
תלוי, כמובן

תלוי במה תקני, איזה סוג, איזו פירמה ואיזהו כמות. משהו כמו בין 15 שקל ל1,500 שקל (1,500 זה לעפרונות מכניים מטיטאניום עם רובוטים שמציירים במקומך ושבדיות שיעשו לך מסאג').

gewitter

New member
אפקטיביות של תכלת בימינו?

קראתי פעם How To של מישהי שכתבה שהתכלת לא נתפס בסריקה ורואים רק את הדיו השחור. זה עדיין ככה בימינו? נדמה לי שהסורקים תופסים מספיק צבעים, כולל התכלת שכבר לא יכול להתחמק, לא? יש טעם בכלל להשקיע בתכלת?

gewitter

New member
איזה כיף

תודה על התשובה. אני שמח שאתה צריך להיות ער בשש בבוקר.

mulon1984

New member
חחח אני לא שמח שאני צריך להיות ער בשש בבוקר

אפילו הציפורים עוד נוחרות על העצים

mulon1984

New member
זה מזכיר לי סדרה בריטית בשם bottom

אדי (שמו המלא: אדוארד אליבת היטלר [יש קשר]) שואל את השטתף לדירה שלו ריצ'י (שמו המלא: ריצ'ארד ריצ'ארד) מדוע הוא לא מכבס את החולצה שלו, ואז ריצ'י אומר לו: "אם היית טורח לקום מהכורסא ולמצוא עבודה, אולי הייתי יכול להחליף חולצה מבלי להסתכן שתראה את הפטמות שלי!!!"

donkeycow

New member
יכול להיות

שהתכלת הוא כחול מושלם ואז אחרי סריקה צבעונית אפשר להעלים אותו במחיקה של הערוץ מהתמונה

Wild Eye Joker

New member
עוד דבר בקשר לפסטיבל בסינמטק באוגוסט

חברים שלי לא בקטע..יש פה מישו בגילי? [אני 17 נוטה ל18
] אני אשמח להכיר וללכת אם כן.. ואל תצחקו זה ממש עצוב..אף אחד לא מוכן להיפתח ולנסות דברים חדשים ולבוא איתי.. אני נתקלת בתגובות של איכס, מוזרה, מה יש לי לחפש שם ועוד ועוד... אז אם יש פה מישו בגילי בערך^^' אני אשמח

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo10.gif

זה לא משעשע אותי. אני אגמור כמו שנה שעברה, שפשוט לא הלכתי..

בואו נראה... בלי לעשות יותר מדי אאוטינג...

אני מבוגר ממך בעשור פלוס מינוס. כך גם מנהלת הפורום (אולי קצת פחות בעצם). גם מולון שענה לך מבוגר ממך, ויש עוד הרבה מאיתנו... למען האמת, על פי רוב מסתובבים בקא"קון לא פחות סטודנטים, חיילים ותיכוניסטים מאשר ילדים בגיל חטיבת הביניים. בקיצור, תבואי - יהיו צחוקים, ובטח שלא תהיי לבד.

ailag

New member
אאוטינג לעצמך?

זה אפשרי בכלל? (במקרה שלך, במקרה של מולי.. קצת במקרה שלי..) ויש מצב שהיא שאלה גם אם לא כולם שם זקנים כמונו
אם כי תכלס זה לא משנה בהקשר של אנשים של קומיקס בארץ.

AmirPerc

New member
אל תדאגי, את תסתדרי יופי

יצא לי לבוא לבד והאנשים די ידידותיים שם

למעלה