היי......

היי......

תראו היום בלילה יותר נכון מחר=] ב-2 אנחנו טסים שלבוע ובסטון נשאר בבית עם הדוד שיגור פה שבוע... אני יודעת שהוא לא יביא לו את אותה אהבה, ואני גם לא יודעת אם הוא ייצא איתו.. אימא שלי אמרה שהעיקר שהוא יקבל אוכל וישאר בריא! כל-כך קשה לי עם זה... היתחברתי אל בסטון שילי.... הוא אוכל פרופק אבל עומד להגמר לו אז קניתי לו חבילה קטנה של בית יצחק והמוכר אמר לי שזה באותה איכות מה שלא נראה לי...3קג 70 שקל שזה יקר מבחינתי אבל בכל זאת האיכות לא הראת לי מדהימה לא יודעתת...!! מה אתם אומרים על האוכל הזה"? בקיצור...בסטון יהיה חסר לי שבוע אני מקווה שהשמחת חיים שלו לא תאבד לגמרי..

בית יצחק זה האוכל הכי גרוע שיש ../images/Emo4.gif

ומה ז"א לא יוציא אותו? איפה הוא אמור לעשות את הצרכים שלו? לא לשכוח להשאיר לדוד מספר טלפון של וטרינר שאתם סומכים עליו, לכל מקרה שלא יהיה!

נצל"ש - האוכל של ד"ר פאט, דעתכם נא?

מכיל פורמולה, האם זה טוב? הכלבות שלי נראות מעולה(כוסיות עלללללל) הפרווה מטופחת והן בריאות וחזקות. ניסיתי לגוון וכל האוכל שניסיתי גרם לסאם לצואה רכה מאוד, אז בסוף נשארתי עם ד"ר פט שהכי טוב לה. יש ניסיון עם האוכל הזה? רק מה.. היא מפליצה בלי רחמים /: אבל זה קרה גם עם המזונות האחרים. כנראה זו עסקת חבילה..(((:) מזל שיש מסיכות אב"כ.. אתם לא מבינים מה זה "פוק" קטן מהכלבה הזו...:):

בטח מפליצה כי רוב האוכל מבוסס על דגנים...

והפלוארה הטבעית במעי הגס שלה עושים חגיגה החיידקים.. תנסי להעביר אותה בהדרגה לאוכל אחר = לערבב בהדרגה כמה ימים ולא להעביר מיד לאוכל החדש.

AllRed

New member
קצת פחות גרוע מבית יצחק...עדיין ברמה ירודה

מאוד.

הבית יצחק הזה ממש גרוע הא?

בחיים אני לא אקנה מהם יותרר בחיים

NoKi2sh

New member
אכן.

הנה מה שכתוב על האריזה, לא נגענו. *_* זיעזעז אותי עד כדי כך שצילמתי את האחורה של האריזה...

וזה עלה לי יותר../images/Emo10.gif

אופ המוכר ממש עבד עלי...הוא ממש המליץ לי על האוכל הזה אוף..איזה זבל סליחה על הביטוי!!!! יש לי חנות שאני קונה שם בקביעות... משם אנהי אקנה תמיד הם אומרים את האמת לפחות!!!!!

good girl 21

New member
אלינוששש יפתי מה קורה?

אני מאוד ממליצה לך לעבור למחסן של חיים. נמצא ליד קניון הזהב. אני אצלו כבר 4 שנים.

היוש רינתייי=]

ליד קניון הזהב זה מאוד רחוק לי.. אולי הם עושים משלוחים?=] עוד מעט אני יוצאת..קראתי מה ששלחת לי במסן פשוט לא היה לי מתי לענות.. תודה וכן אני ישמור על עצמיייייייייי
מקווה שתראי את ההודעה.. אוהבת אותךךךךך

למעלה