הייתי עושה את זה.... אבל זה לא מוצא באיימש
H help me Nick New member 23/6/03 #24 אני יוריד ואני ישלח לך... ועוד משו. בקשר למרתון סרטים... בה יום רביעי הזה את יכולה? כי ביום שלשי אולגה לא יכולה ומסתבר שביום חמישי אני נוסעת לחו"ל...... חחחח.. לסיני... בעעע!! עדיף אילת...
אני יוריד ואני ישלח לך... ועוד משו. בקשר למרתון סרטים... בה יום רביעי הזה את יכולה? כי ביום שלשי אולגה לא יכולה ומסתבר שביום חמישי אני נוסעת לחו"ל...... חחחח.. לסיני... בעעע!! עדיף אילת...
B BryNicky New member 23/6/03 #25 יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רבייייייייייעעעעעעעעעייייייייי הולכיםםםםםםםםםםםםםםםםםם לממדיוןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רבייייייייייעעעעעעעעעייייייייי הולכיםםםםםםםםםםםםםםםםםם לממדיוןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B bsbgirl New member 23/6/03 #9 וזה לא של בקסטריט אבל הכנתי ואין לי מה לעשות עם זה זה מתאים לרקע למחשב (הגודל) אם מישי רוצה
B bsbgirl New member 23/6/03 #30 heaven של בריאן אדמס ואז חידשו את זה(איזה דיג'י אחת) יש לזה גם חידוש של ניקי אני אכין עוד אני באטרף של זה
heaven של בריאן אדמס ואז חידשו את זה(איזה דיג'י אחת) יש לזה גם חידוש של ניקי אני אכין עוד אני באטרף של זה