היי qt1

hanitaazulay

New member
היי qt1

הייqt1 מה שלומך? זאת אני חניתה הייתי השבוע במרכז התנדבתי עזרתי להכין הזמנות להורים עם ילדים עם אפילפסיה להרצאה שתהיה ב24 לחודש אני מחכה שתהיה לנו כבר קבוצת תמיכה לא רק בפורום אלא בפנים מול פנים הלוואי שנצליח להקים כזאתי אצלי הכל בסדר למרות שיש לי מדיי פעם התקפים בשינה וביום אבל זה לא כל כך נורא ואני רגילה לזה העיקר שלא יהיה יותר גרוע אני מכחה שתבואי עוד הפעם לבקר במרכז ונתראה ונדבר יחד על מה שקורה כמו כן שמעתי שיש משהו שמזמין אנשים עם אפילפסיה להרשם לקורס לסוכניי ביטוח וגם אפשר לעבוד תוך כדיי לימודים זה נראה לי מתאים כי אני כרגע לא עובדת ולכן חשבתי להתקשר אליו השבוע ולברר אם יש כזה קורס גם בחיפה. זה כל מה שיש לי לספר לך מה חדש אצלך? ביי לרגע זה חניתה

qt1

New member
היי חניתה יופי שאת כותבת../images/Emo140.gif

את מתכוונת למרכז בחיפה כמובן , זה לטובת חברי הפורום שלא יודעים שאת מתנדבת שם...
, איזו הרצאה זו חניתה? על מה היא? דווקא יש כאן לא מעט הורים, אולי זה יכול לעניין אותם. אני מאמינה שתהיה קבוצת תמיכה גם אוף ליין , אבל זה לוקח קצת זמן ועכשיו אנשים נוסעים לחופשות אז לא כל-כך מתאים , אחרי החופשות אפשר יהיה לארגן משהו נראה לי. לא ידעתי שיש לך התקפים ואני מצטערת לקרוא, את במעקב רפואי? אם אני זוכרת , אז כן, את לא צריכה לכתוב אצל מי , את כבר יודעת שלא צריך לחשוף יותר מדי פרטים ,אמרת לרופא שלך שזה המצב שלך עם ההתקפים? אם כן מה הוא אמר? אם לא , מתי תגידי לו? אולי אפשר לשנות את זה נכון? אני לא רואה את עצמי מגיעה בקרוב לסניף חיפה , רק השבוע סיימתי לימודים ויש לי המון דברים על המדף שחיכו לי כל השנה הזאת, אבל מי יודע? אולי תיפול נסיעה לשם דווקא בימים שאתן שם , מתי פתוח שם? מעניין מה שאת כותבת על הקורס של סוכני ביטוח, את מתכוונת ללכת על זה? מעניין כמה כסף זה עולה , התחום הזה מעניין אותך? אני בסדר חניתה , אין תלונות
ספרי מה קורה , מעניין...
ד.אגב, את לא חייבת להפנות את ההודעות אלי, יש כאן חברי פורום רבים שקוראים את ההודעה שלך ואם את כותבת לqt1 אז זה מונע מהם מלענות לך...

למעלה