היי philips !!!

lunarbat

New member
היי philips !!! ../images/Emo63.gif

קודם כל שמחתי לקרוא את "המאבק" העיוני(מקצועי)בינך לבין dagon. ניתן להבחין בבירור שמדובר בשני אנשים בעלי רקע רב. למדתי מעט מן הויכוח ואשמח לראות עוד דיונים מעניינים כאלה בעתיד, מצאתי את ההתנצחות בינכם פשוט משעשעת.אבל זה רק מוכיח עד כמה התייחסותכם לנושאים רצינית. ולעניינינו: ובכן בהמשך לחיפושי אחר ספרות java הגעתי ל"דיונון" ומצאתי ספרים שונים והמבחר רב בכל השפות. בדקתי את המהדורה השלישית של sun באנגלית והשוותי אותה עם מהדורה עברית בהוצאת הוד עמי. הכותבות של הספר באנגלית הן:mary campione,kathy walrath,alison huml. אותן הכותבות מופיעות גם במהדורה העברית. אתאר כאן את הכתוב על הכריכה: the java tutorial סדנת לימוד ללמוד java מהמקור ייעוץ מקצועי:משה יצחקי כמו כן האייקון המפורסם של ספל מונח על צלוחית ואדי משקה היוצאים מתוכו. הספר מכיל דיסק ובו כל העזרים הנחוצים(תוכנות 2sdk וכו´). לאחר השוואה זו ורפרוף קצר החלטתי לרכוש את הספר ואני מאמין שלא אתחרט. בכל אופן ארצה לקרוא את דעתך והאם זה אותו ספר שתלמידך ציינו בפניך? קראתי בערך כעשרים עמודים (לא כולל מבוא כמובן)והצלחתי להבין את מרבית החומר. הספר פשוט ומסביר יפה את העניין. כמובן שהסברך מהודעות קודמות תאם לחומר שבספר. מחכה לתשובה lunarbat

philips

New member
אכן זה הספר

קיבלתי (שאלתי...
אותו מהעבודה.... לאחר עיון קצר הגעתי למסקנה שלמעשה מדובר בתרגום לעברית של THE JAVA TUTORIAL מהתאר של SUN...שניתן להוריד חינם באנגלית... בכל מקרה..אכן ספר טוב שיוצא מהבסיס ומגיע עד רמה מאוד מתקדמת... מנקודת הראות שלי הוא בעייתי בעיקר באי הבהרה עמוקה של עקרונות התכנות OOP ...מלבד זאת...בהחלט ספר לא רע.. ככלל...אל תסתפק רק בו ותעזר בכל חומר שרק תוכל למצוא באינטרנט בחינם ואם אתה נתקע פנה אלי...ל EMAIL ואנסה לעזור לגבי התנגחויותי עם DAGON.... בהחלט ניכר שהוא מכיר את התחום, חבל לי רק שאיני רואה אותו כאן עונה לאנשים לשאלות....

למעלה