היי, new here

• פותח הנושא niwo
  • פורסם בתאריך

niwo

New member
היי, new here

היי, אני אסקסואלית (בארון). מבחינת הצגת הזהות 'המינית' שלי סיימתי. אני לא מרבה לדבר על כך, על כן אציג את עצמי אחרת: - דבר 1 שעולה לי לראש שאני שונאת- אני שונאת להשאיר בטעות ניירות טואלט בכיסים של המכנסיים ואח"כ להינזף על כך בידי אמי. - דבר 1 שעולה לי לראש שאני אוהבת- שפות. לא בטוח שאשתתף בפורום באופן פעיל, שכן אינני נוטה להשתתף בפורומים. אני מניחה שמדי פעם כן אשוב ואבקר כאן, ברם יהיה זה בוודאי כשלא אהיה לחוצה בלימודיי. אני מניחה שאתור את הפורום מדי פעם, אך קרוב לוודאי שרק אקרא את הדיונים ולא אקח חלק פעיל. רק רציתי להגיד היי. כתבה נחמדה שקראתי לא מזמן- http://www.froginawell.net/japan/2009/01/dutch-futurists/. ביי.

Berethor

New member
גם לקרוא זה בסדר

אבל אם תרגישי שיש לך מה להגיב, אל תעצרי את עצמך, בטח שלא בשביל תדמית של חוסר השתתפות..

niwo

New member
*קידה*

ניכר כי הפורום ניחן באנשים פתוחים ומצחיקים. לו רק העולם היה הפוך- רוב האנשים היו א-מיניים, ורק מתי מעט היו מיניים. לו רק לא היה מקובל שזוגות אמורים לקיים @#@. לו רק היו מפסיקים לומר לי: "חבל...." (אני עדיין בארון, אבל פה ושם אנשים קולטים שאני לא 'מתה להשתכשך עם החבר ההיפותטי של בנוזלים אנושיים'). כן כן, אני מניחה שהנושא 'חרוש' כאן. אבל זה לא שאני יכולה לדבר על זה עם מישהו בעולם שבחוץ. *sigh* עליי להפסיק להתלונן ולחזור לעמלי.

Berethor

New member
יש פה מתחרה לקסילופון ../images/Emo8.gif

צריך לעשות פה תחרות למי יש תיאורים יותר דוחים על יחסי מין והתנשקות..

מקמיקא

New member
פה זה *ה*מקום לדבר על הנושא הזה

אל תחשבי שהנושא חרוש - גם לנו יש חיי יומיום, וזה עושה טוב לשמוע מדי פעם שיש עוד אנשים ששומעים 'חבל' שכזה בתגובה, וזה טוב לשמוע שזה בכלל לא חבל... ברוכה הבא

Berethor

New member
לא צריך שכולם יהיו א-מיניים

מספיק גם שרוב העולם היו דמיסקסואלים או אפורים, הכל היה נראה הרבה יותר מאוזן ולא קיצוני
. אם את עדיין לא יודעת מזה לא נורא, תלמדי במשך
. אממ אני לא חושב שלא צריך להיות מקובל שזוגות יקיימו יחסים, בכל זאת מדובר כאן באקט זוגי, אז לאסור על זה יהיה קיצוני לצד הא-מיני
, אבל אני כן חושב שצריך להיות מקובל שאדם לא יקיים את זה בדיוק כשם שמקובל שהוא כן מקיים את זה, יעני שהיה לו יותר בחירה בנושא. לשתשכשך עם החבר בנוזלים אנושיים, איזה תיאור רומנטי XD. זה בסדר אפשר לתלונן פה על 'העולם שבחוץ', זאת אחת הסיבות שאנחנו פה..

Larik

New member
אגב, הכתבה הזו מוזרה

הציור מהכתבה נראה די אוטנטי, ויש בו הרבה מאוד פרטים. אני לא מאמין שהצייר יכול היה לדמיין את כל הפרטים הללו. מה גם, לאחר חיפוש קצר מאוד באינטרנט מצאתי עוד ציור של ריקשה משנת 1680.

niwo

New member
הציור נראה אותנטי כיוון שהצייר ככל הנראה

.. סקר גם תרבויות אסייתיות אחרות. כיוון שאני אוהבת מאוד את התרבות היפנית אני מכירה קצת את 'הנוף ההיסטורי של יפן'. התמונה לא מציגה תמונה שנראית יפנית בהווייתה. מה שכן, גם בתגובות של הפוסט (סליחה שציינתי בתחילה כי זה מאמר- טעות של חיפזון) קיטרגו את הטענה כי 'לא היו ריקשות ביפן לפני המאה ה-19'. בעיקרון, בעל הבלוג טוען כי רק לאליטה היפנית היו ריקשות. מה גם שאם היו כלי רכב על גלגלים הם נסחבו בעיקר בידי שוורים (ושאר בהמות). אולם, מישהו אחר טען כי היו סוחרים שכן השתמשו בריקשה במאה ה-17 וכי אף נסללו דרכים לריקשות הללו. ההנחה שלי היא כי הריקשה לא הייתה מקובלת במאה ה-17 וככל הנראה צברה פופולרית וייחוד במאה ה- 19 ביפן.

niwo

New member
אני בענייני יפן ודרום קוריאה בעיקר

אבל אני אשמח ללמוד על סין גם כן. זה בתכנונים שלי אחרי התואר. כרגע אני בעיצומם של הלימודים כך שרוב ההשקעה שלי הולכת אל התרגילים והדו"חות. אני מניחה שברכת אותי ב'ברוכה הבאה'. אז אני אשיב shie shie.

אהבתי איך שהצגת את עצמך!

התמונה בכתבה נראית כמו קרקטורה של אירופאי שהתחפש לסיני (שהוא בכלל יפני). על כל פנים מוסיפה הלוואי משלי: הלוואי שהיו יותר אנשים שהיו חושבים להציג את עצמם בצורה יצירתית כזו ^^ ...

p019

New member
ברוכה הבאה

רבים כאן לא משתתפים בפורומים באופן רגיל - אבל הפורום הזה נועד לנו ובשבילנו. דרך הגב - אחד הדרכים להפוך את ההשתתפות בפורום ליותר מהנה זה להגיע למפגשים

למעלה