היי - need help

alishav

New member
היי - need help

אני מחפשת מחשב נייד מספיק חזק לגרפיקה , פוטושופ , פלש ומשחקים יש חיה כזאת עד 4500שח ? הבנתי שצריך לחפש משהוא אם T7..Intel Core 2 Duo + כמה שיותר זיכרו פחות מ 250gb לא בע בחשבון ? איזה כרטיס גרפי לחפש ? אולי יש המלצה על מחשב בסכום הזה ? תודה מראש

bar666xp

New member
וזה חייב להיות נייד?

גם תגדירי גרפיקה, איזו רמה תוכנות זה יעזור לעזור לך... 4.5Kש"ח זה אולי דגמי כניסה לרמה גרפית לא גבוה ביותר.

alishav

New member
יש לי מחשב חזק בבית אבל אני צריכה גם נייד

לנסיעות. שיצליח לסחוב פלש , פוטושופ ,אילוסטרייטור ומשחקים. לחבר שלי יש לפטופ מאוד ישן ומאוד חלש סוחב את התוכנות האלה בלי בעיה אבל משחקים ממש לא . אני לא כל כך מבינה מה צריך בשביל משחקים. מקסימום אני יכולה להעלות את הסכום ל 5000

alishav

New member
איך אלה יכולים לסחוב משחקים ?

http://www.infi.co.il/product.asp?itemID=22 או ‎Dell Inspiron 1525 V8000‎ ‎Model Name‎ ‎V8000‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo Processor T8300, 2.4GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎160GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎8xDVD+/-RW Drive - N-Series‎

RoyBO

New member
שניהם לא מתאימים בכלל

יש להם כרטיס מסך אינטלי פשוט ללא זיכרון עצמאי

RoyBO

New member
משהו של ATI כמו בדל סטודיו 1535

כרטיסי מסך של NVIDIA לא לקנות קרא בלינק הורוד בראש הפורום.

alishav

New member
ואיך זה ? :)) הסטודיו הוא מעל 5000 שח ממש

ממש לא בתקציב , הייתי לוקחת אותו וזהו , אבל :(( no $ lg E300-A.C216E T2390 1.86GHz Model E300-A.C216E Intel® Pentium Dual-Core Processor T2390(1.86GHz) 533MHz FSB ,1MB L2cache Memory 2GB DDR2(667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB) 2Slots HD 250GB(SATA) Display 13.3'' WXGA(1280x800),*Fine Bright Technology GPU ATI Radeon™ Xpress 1250 Optical Device DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Wireless Intel® Pro/Wireless 802.11b/g Bluetooth Yes (Bluetooth v2.0+EDR) Webcam LG Smart Cam (1.3M Pixel) Card Reader (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) Ports 3xUSB, VGA, HDMI, RJ45, Mic-in, HP-out OS Genuine Windows® Vista TM Home Basic Battery 6Cell(Li-Ion / 2400mAh) Weight 2.04Kg Warranty

RoyBO

New member
לא טוב. גם כרטיס משולב לא עצמאי

ויותר חלש מהאינטל

bar666xp

New member
בואי נשאל שאלה פשוטה....

על איזה משחקים אנכנו מדברים... כדי שנקבל אינדיקציה לאיזו חומרה מכוונים ואם התקציב ראלי למשחקים מהז'אנר הרצוי... FIFA לדוגמה אפילו הX3100 של אינטל יפעיל... אבל אם מדובר בשוטרים ו/או משחקי אסטרטגיה בעלי מורכבות גרפית וריבוי אובייקטים גרפיים... התקציב לא משהו בכיוון הזה... משחקים בסיגנון הזה יופעלו אולי אבל ברמה הגרפית הנמוכה ביותר ו/או בינונית במקרה הטוב... ו+- שנה אם לא פחות אין מה לעשות עם המחשב חוץ ממשחקים ""ישנים"", אינטרנט אופיס ושות... לכן צריך לבחור... או שלא משקיעים למשחקים ו/או שמדובר במשחקים שלא דורשים יותר מדי וסביר שגם בעתיד {הקרוב לפחות} הז'אנר כניראה גם לא ידרוש יותר או הרבה יותר... או לחילופין מגדילים תקציב כדי שיהיה ראלי למכונת משחקים ניידת או לפחות למחשב ראוי למשחקי 3D כבדים.

alishav

New member
כודם כל אני רוצה להגיד תודה - בגלל הפורום הזה

אני מצליחה להבין מזה מה :))) ככל הנראה אם הייתי בעה לחנות היו דוחפים לי כרגיל משהוא דפוק. מדובר במשחקים כמו coll of durt , crysis אם כתבתי את זה נכון ( אני לא גיימרית ) בבית יש לי nvidia ge force 8500 gt והמשחקים זורמים בלי בעיה . הבנתי מהכתבה שעדיף להתרחק מהם אבל אין לי שום מושג איזה סידרה היא תחליף לזה ב Ati או אחרים

bar666xp

New member
אם זה הז'אנר...

אישית ממליץ להגדיל תקציב לכיוון ה7-8Kש"ח. אגב אאל"ט על 8500GT הcrysis כבר לא ברמה גרפית גבוה, אאל"ט חלק הוא ירוץ על רמה גרפית גבוה {מקסימלית עם אפקטים של השתקפויות במים ושות} רק עם 8800GTX אבל לא בטוח אני הרצתי אותו עם הRADEON 9600/9700 הישן שלי על גרפיקה +- נמוכה. לעיניין אני ממליץ בחום לפזול לכיוון מחשבים עם RADEON HD 3400 או אפילו ה3600... מצד שני אילו כניראה יהיו מחשבי גיימרים והמחיר בהתאם. בכל מקרה אנכנו מדברים על אחד הז'אנרים הכבדים... שבהם אחד הקיקים זה לראות איך איזה כדור מפלח ראש ו/או איך הלהבות מיסביב ניראות כל כך אמיתיות עד כדי שמפחיד לגעת במסך לא להישרף.

למעלה