היי Mall Rats

MaLL RaT

New member
היי Mall Rats ../images/Emo24.gif

הייי Mall Rats!!! מה המצב אחים שלי?? אמ... אני חדשה כאן אז אני אספר קצת על עצמי- אז ככה, קוראים לי מאיה... ואני גרה באיזור המרכז. אני עוד 3 חודשים בת 13!!! ואני מתה על הסדרה "השבט"!! אין לי יותר מה לכתוב... אז בייייי!!

../images/Emo24.gif../images/Emo66.gifהיי מאיה

ברוכה הבאה לפורום הצנוע שלנו. את מי את הכי אוהבת? (מהסדרה כמובן)

MaLL RaT

New member
הדמות האהובה עליי ../images/Emo99.gif

הדמות האהובה עליי זאת אמבר! אני יודעת שזה כבר נדוש אבל היא נראת לי הכי שפויה שם (וגם יפה וחמודה)!! ואני הכי שונאת את לקס... הוא סתם כפוי טובה!!

איימוש

New member
את לא אוהבת את לקס???

מההההההההההההההההההה? אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-מ-ה! טוב, סתם, אבל אני מתה על לקס! הוא כזה מתוק ובפרק אתמול עם אליס הוא היה כזה חמוד ומסכן...

dark ch0s3n

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!

ברוכה הבאה . הכל בסדר מה איתך?. מזל טוב!!!!.אני ארשום לי. המשיכי לשהות בפורום הזה ,וכן המשיכי להחכים מאימורתיהם של חברי הפורום חחח .

איימוש

New member
היי גם לך!../images/Emo140.gif

כל פעם שאני רואה שיש פה עוד מעריץ של השבט אני נדהמת מחדש ותארו לכם כמה פעמים אני צריכה להיות נדהמת בשבוע... טוב, אז אין לי כוח להציג את עצמי וכל הבולשיט הזה כי אם את רוצה את יכולה להסתכל בכרטיס אישי שלי או לשאול ואנמי מבטיחה לענות. אז ביי בנתיים וברוכה הבאה! נ.ב. תראו איזה אנימציה חמודה צירפתי!

אמבר 13

New member
ברוכה הבאה....

גם הדמות האהובה עליי היא אמבר (וגם זאנדרה וגם טרודי), תהני ואולי אפילו תצטרפי לסרט (או שכבר הצטרפת?!)

AngeL WomaN

New member
ברוכה הבאה!! שהות נעימה בפורום..

אז את רוב האנשים כבר הכרת.. אבל רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך כי אני כל הזמן מסתכלת על ההודעות של הסרט..לכו תבינו את הראש שלי.. אז ברוכה הבאה! זה טוב לדעת שיש עוד מישהו שאצלו החלום לא יתפוגג אף פעם.. וזה יותר טוב לדעת..שיש לנו עוד מישהו בפורום!! אז סתם בקצרה אני שיר..אני מהגליל..לא הגליל התחתון וגם לא הגליל העליון..אלא בקעת הכרם..כרמיאל..אני בעוד 5 חודשים בערך אהיה בת 12. אז איך אומרים..וולקם טו דה טרייב!~!

למעלה