היי magenta73

endomysi

New member
היי magenta73

לא ידעתי שאת מנהלת את הפורום הזה ... רציתי לשאול אותך שאלה יכול להיות שתזכרי אותי אבל אולי יש לך עצה לתת לי.. שמעו מה קרה לי אני חושבת שכבר דיברתי פה אני אסביר שוב את הבעיה שלי.. אני בת שירות בבית חולים והתאהבתי ברופא מקסים שאתשמו אני יודעת אני יודעת מאיזה מחלקה הוא והכל... אבל הוא ביישן,סגור,מופנם ויש שחושבים שהוא הומו בגלל שהוא רווק אין לו חברה ,גלמוד מסכן בגילו המופלג (שלא נדע...) אני רוצה לקחת הימור שהוא לא הומו אני רוצה לגשת אליו ולנסות את מזלי מה דעתכן? אם את צריכה פרטים נוספים בשביל להבין את התמונה אני אשמח לענות לך

magenta73

New member
התשובה שלי

תהייה כמו התשובה הקודמת, אולי קצת יותר מפורטת. א. דבר ראשון אם את בת שרות והוא רופא מוסמך, יכולה להיות בעיה של יחסים תחת מרות, זה לא לעיניין, הגיוני שהוא לא יסכים רק בגלל זה. ב. את דלוקה עליו מרחוק. את יודעת מה שמו, מאיזה מחלקה הוא וכו', אבל את לא מכירה א-ו-ת-ו. זה לא התאהבות, זה כבר יותר קרוב לאובססיה הידלקותית. ג. יש הרבה סיבות שאנשים, טובים ויפים ומוצלחים הם רווקים, ללא חברה. הומוסקסואליות לא חייבת להיות הסיבה היחידה לכך. ד. אני בעד שתרדי מזה, או שתביני שזה קראש, אחד מהשניים.

מג'נטה , מה זה

ב. את דלוקה עליו מרחוק. את יודעת מה שמו, מאיזה מחלקה הוא וכו', אבל את לא מכירה א-ו-ת-ו. זה לא התאהבות, זה כבר יותר קרוב לאובססיה הידלקותית. ? זה מספר המחלות הנפשיות של אגודת הפסיכיאטרים והפסיכואנליטיקאים האמריקאי, או זו מחלה ישראלית?

magenta73

New member
שהיא דלוקה.

לא מאוהבת. לא ממש מכירה אותו. ניזונה משמועות. לא יוצרת קשר אמיתי. כזה.

קחי אותו לאזור נייטרלי

יחסים במקום העבודה עם גבר או עם אשה שנמצאים בסולם הדרגות מעלייך, כפי שכתבה מג'נטה הם בעייה, בגלל שהגבר או האשה חשופים מייד לתלונה על הטרדה מינית, וכך נדפקה לנו חצי מההנאה בחיים. אבל, אם תפגשי אותו באיזור נייטרלי, בו הוא לא רופא ואת לא נערה בשירות דתי, אלא שני בני אדם, את יכולה לנסות לברר אם יש לך סיכוי. אל תקשיבי לרכילות, אם כי, מנסיוני הארוך, רכילות קבועה בדרך כלל צודקת מאוד, אבל את צעירה ויש לך הרבה זמן להיפגע, להתאכזב ולהשתקם מזה, אז אל תקשיבי לרכילות, ואולי תכתבי לו מכתב. במכתב תספרי לו שאת מעונינת בקשר אתו, ומה דעתו. יתכן שתקבלי תשובה ויתכן שלא תקבלי תשובה. בכל אחד מהמקרים תדעי אח"כ היכן את עומדת.

shiiran

New member
תודה לך תשובה לעניין :)

מגנטה ביררתי עליו המון ואני קצת גם מכירה אותו אני לא מטומטמת ואין לי מחלות נפש במשפחה עד כמה שידוע לי ביייייל

למעלה