היי KOMA

סיזיפוס

New member
היי KOMA

אולי לאמך החורגת יש OCD של לכלוך???? חשבת על זה??? וחוץ זה, אולי יש אפשרות לסרק את הארנבת וכך לא יהיו כדורים. אבל זה כבר לא התחום שלי, זה לפורום בעח"י.

KOMA2

New member
היא לא אימא שלי!!!

והתכוונתי לכדורים אחרים לא של פרווה. ואם אני מסרקת אותה אז יש שערות שנופלות מזה ואז המכשפה עושה פרצוף חמוץ ומרימה את זה בהדגשה רבה.

KOMA2

New member
וזה מזכיר לי

שבגלל שסירקתי את הארנבת ניהיו שערות ונדפקתי בפעם האחרונה רק בגלל שניסיתי להימנע מלעשות שערות!

KOMA2

New member
תאמיני לי שאם היית רואה אותה

באמת היית שונאת אותה!

סיזיפוס

New member
יש דברים שמספיק לשמוע עליהם

כדי לדעת שצריך להתרחק מהם... מה קורה אצל הסבים שלך, ולמה את לא יכולה להשאר אצלם כל הזמן?

לאב

New member
אשתו של אביך

שמת לב שלא השתמשתי בשם אמא
יש לי חברה שנישאה לאיש שיש לו ילדים מנישואים קודמים ובמתכוון הרחיקה אותם לאט לאט לאביהם, לעומת זאת יש לי חברה אחרת שדווקא ניסתה לקרב את הילדים של בן הזוג ונתקלה בתגובות של דחיה מצידם בדרך כלל האשמה על הקשר הגרוע היא איפשהו באמצע, ובסופו של דבר כל אחד מתבצר בצד שלו ורואה את השני בצורה שלילית. אני עדיין חושבת שטיפול משפחתי יכול לעזור לרכך את האווירה, גם אם "המכשפה" היא לא אמך והיא באה במקומה של אמא אמיתית שאותה מאד אהבת העובדה שאבא שלך אוהב אותה היא סימן לכך שהיא לא כל כך נוראה ואולי יש דרך שתסתדרו יותר טוב אולי אני טועה ואת בכלל לא מעונינת - וכל מה שאת רוצה זה לגדול לעזוב את הבית ולהתרחק מהם ככל האפשר, אבל גם לזה יש מחיר, וחבל לפספס קשר עם הורים (ובמקרה זה הקשר עם האב) בלי לנסות לתת לזה הזדמנות נוספת

KOMA2

New member
אילו רק ידעת לאב....

ואם ידעת היית מבינה שאני לא מעונינת...

לאב

New member
או קיי - השתכנעתי

אבל לפחות יש את סבא וסבתא, ויש אותנו - את לא לבד

למעלה