היי KOMA, שאלה נוספת אליך

סיזי

New member
היי KOMA, שאלה נוספת אליך

היה איזה מקרה אצלכם בבית או במקום כלשהו שהיית בו שממנו הבנת בגיל כה צעיר שברזים וגז עלולים לגרום לאסון? איזה התפוצצות של גז שהיית עדה לה או משהו מהסוג הזה? ואם את לא זוכרת, האם מישהו אחר מקרובי משפחתך שהיה איתך באותו גיל זוכר משהו כזה?

KOMA

New member
לא כפי שזכור לי...

לא היו אצלנו שום שטפונות או התפוצצויות גז- זה רק הדפקט שלי ושל המחלה.. סיזי-אני קצת מרגישה כמו עכבר מעבדה ניסיוני עם השאלות האלו אז אולי תספר לי קצת על עצמך ועל איך המחלה מתבטאת אצלך... KOMA

סיזי

New member
סליחה, סליחה, סליחה

לא התכוונתי שתרגישי כך. לא יתכן שסתם ככה פיתחת פחד דווקא מברזים או מגז, אולי זו פחד נרכש ממישהו בבית. שאלתי ,כי לפי דעתי, הפחדים המסויימים לא באים סתם כך, יש איזו סיבה למה אנו נדבקים דווקא לפחד מסויים כלשהו, אבל לא חשוב.

סיזי

New member
koma ,יש שיפור בהרגשה?

תאמיני לי שכתבתי יותר ממה שרציתי.

KOMA

New member
ההרגשה רגילה...סיז

הכול רגיל,כמו שכבר אמרתי אני די "נטולת" OCD ואני ממש לא רוצה ללחוץ עליך אבל שמתי לב שאתה ממש לא מתנדב לקמץ פרטים על עצמך... בקשר לענין הפחדים אני לא ממש מסכימה איתך בנושא הזה-יש פחדים קבועים שבאים מן המחלה לרוב סובלי הOCD . נכון שיכולה להיות אפשרות שמתפתח פחד מסוים מבחירה אישית של הסובל אבל לרוב הרבה אנשים שסובלים מOCD מפתחים פחד משטפונות או התפוצצויות גז אבל באיזשהו מקום הפחד הזה הוא לא פחד רצוני והוא מוגבר בגלל המחלה. עכשיו למשל אני כבר לא מפחדת מהדברים האלו.. KOMA

סיזי

New member
koma , שאלתי אותך אם יש שיפור כי

כתבתי כמה דברים. מה גם זה לא מספיק??? זה הרבה מאוד בשבילי!!! ובקשר למה שכתבתי : בכלל לא התכוונתי שבוחרים אישית איזה פחד וממה לפחד, לא התכוונתי שהפחד הוא רצוני ונשלט. התכוונתי שפחדים לדעתי לא צומחים יש מאין, ויש בסיס להם. במקרים מסויימים אכן יש פחד מסיבה פיזית לחלוטין. אבל לפי עניות דעתי אלו במיעוט לא הרוב. כמובן שזו דעתי האישית ולא צריך להסכים איתה. מפורום האב גם יספרו לך על מחלוקות איתי בנושא זה.

KOMA

New member
סליחה סיזי ../images/Emo23.gif

רק רציתי לדעת עם מי יש לי העונג לדבר ובאיזה טווח גילים אתה... אבל כמובן שאתה לא חייב לומר לי שום דבר שאתה לא רוצה... יכול להיות שיש בסיס לדעה שלך ולפחדים יש איזשהו בסיס מן האדם אבל לדעתי כשזה נוגע בOCD מדובר נטו במחלה. כמובן שאני מכבדת את הדיעה שלך ושל כל אחד בפורום ובעולם הזה בכלל. STAY IN TOUCH KOMA

למעלה