היי !!!

ronrong7

New member
היי !!! ../images/Emo98.gif

חזרתי (שוב..... בפעם המאה אולי..) מה נשתנה??? מתחילת הלימודים אני ממש עמוסה וכל החופש הזה היה ריצה ממקום למקום |: אז מה חדש? living lohan זו אחלה סדרה רק שאלי היא חתיכת קרציה ולינדזי לא מופיעה בה... מה דעתכם על הסדרה? אממ.. למי יש פייסבוק? ^^ מי שרוצה שיוסיף אותי Sharon Diskin חחח גם עניתי על השאלון הקול למטהXD

LindZiv Cohan

New member
הו שלום לך!

שנים שלא שמענו ממך
אני חושבת שזו סדרה בסדר... לא יותר מזה.. כאילו אלי היא קצת.......אלי. אבל לי למשל זה נתן לראות את דינה באור שונה. אולי חלקכם יגידו שהיא עדיין שטחית ורוצה רק להרוויח כסף מהילדים שלה, אבל לדעתי היא עדיין אמא שלהן, והיא תגונן עליהן לא משנה מה.. [כמו שראיתן את השיחת טלפון שלה עם האתר ההוא שפרסם את התמונות המפוברקות לטענתן של לינדזי ועוד מישו... ודרשה שיורידו את התמונות] ועל הדרך תוסיפו גם אותי Ziv Cohan

LindZiv Cohan

New member
אה, ושכחתי להזכיר שגם מייקל שם../images/Emo99.gif

ושפעם אחת קודי התעלל בחברה של מייקל
[מייקל האח, לא האבא.
]

NoOop

New member
../images/Emo45.gif

את כל כך צודקת! אני חושבת בדיוק כמוך, לא מעניין העניין של השטחיות, נראה שהיא אמא ממש דואגת וטובה, וגם איך שהיא ניסתה להרפות מהעניין של האלבום של אלי (כי היא קוץ בתחת) ונתנה לה את הבחירה, והיא תמכה בהם והכל.. די מדהים :)

LindZiv Cohan

New member
תכלס קוץ בתחת../images/Emo6.gif

למרות שאפשר להבין אותה, לא? בסך הכל ילדה בת 14 ואולי באמת יש עליה יותר מידי לחץ
בכלל, הג'רמי הזה מציק
מייקל

דנדנאלה

New member
אלי מעצבנת אותי...

ומישום מה....לא כזה בא לי שהיא תצליח אם ה"קרירה" שלה...=\

ronrong7

New member
תכלס אלי מעצבנת

אלי מעצבנת בטירוף וגם הג'רמי הזה... לאלי לא מגיעה קריירה טובה, יש לה קול מחורבן והיא תכלס על גל ההצלחה שלי לינדזי. נ.ב אחלה סדרה אני מקליטה את כל הפרקים ^^ (חבל שלינדזי לא שם...)

קודי ממש חתיך../images/Emo99.gif

התאהבתי בקודי מאז שהוא היה קטן מהתמונה בפרמיירה של ילדות רעות.. למה מייקל האבא לא שם? וסביר היה שלינדזי לא רצתה להופיע גם ראיתי את זה בוואלה שהיא לא תהיה.

LindZiv Cohan

New member
מייקל ודינה גרושים, בגלל זה הוא לא מופיע שם:)

כן, לינדזי לא רצתה להשתתף, וטוב שכך חח קודיייייייייי
אבל אני עדיין בעניין של מייקל האח

LindZiv Cohan

New member
כנראה ב17:30

לפי לוח השידורים של יס, כתוב שביום שישי בשעה 17:55 יש את הפרק שאלי מקליטה בלאס וגאס בזמן שדינה וקודי מבלים... אני לא יודעת אם זה שידור חוזר משבוע שעבר... שידור נוסף בשעה 22:20 וביום שבת - יש פרק בשעה 17:30 תקציר- דינה יוצאת עם רווק נחשק למסיבה של יו הפנר. [אני לא זוכרת את זה
]

למעלה