היי

היי ../images/Emo9.gif

מה קורה
אני מחיפה בינתיים אני מעדיף לא להגיד את השם שלי אני לא יודע מה לעשות מצד אחד - אני מת שתהיה לי משהי וזה רודף אותי כל הזמן מצד שני - אני נמשך בטירוף לבנים וכבר שכבתי עם שתיים מה לעשות
להשאר דו או לעבור לצד אחד
תודה מראש

W a r r i 0 r

New member
שלום לך ידידי, קודם כל ברוך הבא לפורום../images/Emo13.gif

שנית, ברצוני להגיד לך כל הכבוד על ההתמודדות האמיצה עם הנטייה המינית, אתה אומר שאתה נמשך גם לבנים וגם לבנות, נכון? אם זה כך למה לשנות הכל ולהיתקע רק על דבר אחד, כאשר גם הדבר השני יכול לתת לך הנאה ואושר. לדעתי האישית הדבר הכי טוב שיש זה להינות משני העולמות. תנסה קשר עם בן, תנסה קשר עם בת - תחשוב ממה אתה נהנה יותר, אבל אל תיסגר סתם.

W a r r i 0 r

New member
בבקשה יקירי ../images/Emo140.gif

אגב, אתה מוזמן גם לפורום ביסקסואלים.

../images/Emo88.gifברוך הבא

ומה שאתה צריך לעשות הוא להיות אתה. אתה לא צריך הגדרה או מסגרת. כרגע אתה אולי מנסה להבין מי אתה, והדרך לעשות את זה היא פשוט להיות אתה. ביום שתהיה בטוח בנטייה המינית שלך, ובהעדפות שלך, תהיה מספיק חזק בשביל להגדיר את עצמך. להיות הומו, בי או סטרייט לא מתחיל ומסתיים באיך אתה אוהב את הסקס שלך. זה הרבה מעבר.. בהצלחה ותשאר

white star

New member
../images/Emo54.gif ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לגבי השאלה שלך, אתה לא יכול לקבוע לך מה אתה. אתה זה מה שהטבע ברא אותך, ככה אתה תתנהג וגם תימשך לגברים או נשים או לשנייהם. כמו שאמרו לפניי, אתה פשוט צריך לזרום עם מה שבא, בלחי הגדרות ובלי נעליים

python 4

New member
תהיה מה שאתה רוצה להיות

ואל תתפשר. בלי קשר - אתה יודע שהזמרת ששרה את השיר שכינוייך קרוי על שמו ישבה לידי בטיסה מפינלנד להונגריה? היא היתה כה חמודה. בגלל שהיו לנו מלא תיקים אנחנו תפסנו את כל החלל הזה שמעל למושבים במטוס עם התיקים שלנו, ואז היא באה ולא היה לה מקום לתיק שלה, והיא נאלצה לטוס כל הדרך מהלסינקי לבודפסט עם התיקים שלה עליה. ועוד כל הטיסה באים אנשים לבקש ממנה חתימות ומפריעים לה לישון. אה, מגדי

eliormagick

New member
מזה נראה לך תוכנית כבקשתך?

"להשאר דו או לעבור לצד אחד" זה לא עובד ככה... אם אתה דו אז אתה דו! זה לא שאתה מחליט "עכשיו אני רק הומו" וזהו אתה סיימת את המשיכה לבנות... תהיה מי שאתה תעשה מה שטוב לך תצא עם אנשים כאלה וכאלה עד שמישהו או מישהי יתפסו אותך וזהו...

starfield

New member
לא הבנתי

אתה נמשך בטירוף לבנים וכבר שכבת עם שניים(שני בנים) או שאתה נמשך בטירוף לבנים. ובלי קשר שכבת עם שתי בנות? יש לך בכלל נסיון מיני עם בנות? מה שתעשה תראה איך הולך לך עם בנות, אם אתה מרגיש שזה לא עושה לך את זה אז אתה הומו !!! אין פה יותר מידי מה לחשוב או שעושה לך את זה או שלא. ואם אתה אכן דו אז TFADAL אתה לא צריך להתעסק בזה בכלל שיבוא מה שיבוא,....... סבבהההה?!?!?!?#!@<#$!

Li r a N

New member
ברוך הבא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לך עם מה שעושה לך את זה יותר, ועם מה שגורם לך להרגיש יותר טוב עם עצמך.

למעלה