היי!

jenniedov

New member
היי! ../images/Emo9.gif

אני חדשה כאן, אבל ישנה בקטע של עיסת הנייר :) ! אני מבאר שבע, וכל שישי-שבת אצלי מוקדשים כולם לעיסת נייר. אני עושה עכשיו בובה, של נערה שיש לה חצאית ענקית מקש, שאותה עשיתי מעיסת נייר שעשויה מנייר גרוס על בלון, בשיטת הקערה,ואני מתכוונת לעשות בקרוב את הגוף, עם קיסם שאתקע באמצע החצאית, ועליו אעטוף שכבות של עיסת נייר. אני משתמשת בכדור פינג-פונג לראש, וכך גם עשיתי את שאר העבודות שלי, אך לכן, מתוך ניסיון מועט שלי ורב שלכן, יש לי שאלה- האם אני צריכה לעשות כובע בנפרד מהראש, לעשות מן דיסק, לחורר באמצא, להלביש על הראש ולעטוף שוב, או לעשות כובע ישירות? אני מקווה שתעזרו לי במהירות, כי אני צריכה את העבודה למתנת יום הולדת של אמא של חברתי, בעוד שבועיים, ואני רוצה שיראה לי הפעם ממש מקצועי. אה- ועוד משהו- אני בת 12 וחצי בכיתה ז, מופת. תודה מראש- ג'ני

היי ג'ני אני יכולה לומר לך מניסיוני

הלא כל כך גדול בכובעים , אך עשיתי 2 או 3 כובעים ובניפרד. ז"א שקודם ציפיתי את הראש ונתתי לו להיתיבש אח"כ ציפיתי את הכובע וגם לו נתתי להיתיבש ולאחר שהכל יבש מדביקה עם דבק או חם או דבק נוזלי חזק את הכובע וכשמתיבש מחזקת עוד עם עיסה מבפנים ומסביב. מקווה שברור. אם יש עוד שאלות אנחנו כאן. וברוכה הבאה.

jenniedov ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו !!!
בנוגע לשאלתך - לכל עבודה החוקים שלה ולי אישית קשה להגיב בלי לראות צילום של הפרטים. אולי תוכלי להעלות ?

jenniedov

New member
הממ

עוד לא סיימתי את כל הגוף והראש, שיצא לי ענקי. אני אראה ברגע שאחסה הכל בעיסה.

מידור

New member
ג'ני../images/Emo32.gifאני רוצה לשאול על כיתת

מופת. הבן שלי במכינה הראשונה עכשיו. אם הוא יתקבל הוא ילמד בה בשנה הבאה..... איך הלימודים? יש עומס בשיעורי הבית? יש לך זמן גם לדברים אחרים או רק ללימודים? מה את עושה בשעות הפנאי חוץ מעיסת נייר? ברוכה הבאה לפורום. שבת שלום! מידור.

jenniedov

New member
אני יודעת שזה לא קשור לפורום...

אבל, תזהירי את בנך, שהוא ילמד כמה פעמים בשבוע עד 3, 2:10, וכדומה. כדאי לברר אם המורה לפיזיקה הוא רוסי ושמו לאוניד, כי אם כן, אז תצטרו לקחת שיעורים פרטיים... (זה רמז ל"כמה המורה טוב"...) אני אישית אצל מורה פרטית למתמטיקה מגיל 9, אז אני כבר מכירה את כל החומר הזה. בכיתתי, רוב הבנים חושבים שיש להם עומס שיעורי בית ושאין להם זמן לכלום, אבל לי הם דווקא לא מפריעים, כך שאם הבן שלך מרבה לשחק על המחשב, כדאי שתרגילי אותו לפחות... אם הוא נגד להיות בכיתה, אז ממש אל תלחצי עליו, כי אם הוא לא בטוח, עוד השיעורים יגרמו לו לבעיות, לדוגמה מהכיתה: התחלנו ללמוד עם 34 ילדים בכיתה, ברבע סולקו 2, ובמחצית סולקו עוד3, אז יש לנו עכשיו 29 ילדים. הילדים סולקו כי הם אמרו שמלחתחילה היו להם בעיות והם לא רצו לוא לכיתת מופת, אבל הם באו, ועכשיו יש להם בעיות חברתיות בכיתות עם רמה נמוכה יותר.סה"כ, אנחנו מקדימים את שאר השכבה בשבועיים.שיעורי הבית מגיעים לי כהכנה של שעה עד שעה וחצי, בכל המקצועות ביום. לומדים שישה ימים כרגיל בשבוע, ואני לא הלכתי היום (שישי) לב"ס בגלל בעיה רפואית, אז יש לי זמן היום לעסות. לגבי זמן- זה מאוד תלוי. לי יש בכל יום חוג, חוץ משבת, וביום שלישי התנדבות. אני שוחה, שרה, ויש לי שיעור של שעה וחצי ביום ראשון עם המורה הפרטית,וכל חוג, עד שאני מגיעה וכוף לוקח לי שעתיים שלמות, אז אם אני מסיימת ללמוד ב3, אני נוסעת הביתה במשך חצי שעה,אוכלת מכינה שיעורים, ורצה לחוג. לכן , עיסת נייר אני עושה רק בערבי שישי, ובשבת. בשעות הפנאי המועטות אני יושנת,גולשת בפורומים, או מציירת. מקווה שעזרתי!

למעלה