היי

היי../images/Emo9.gif

היי...אני חדשה
האמת שהנושא הזה של הפאזלים קסם לי דיי הרבה זמן... נראה איך נתקדם אם בכלל
התחלתי פאזל שהיה בבית של 1000 חלקים. התייאשתי דיי מהר - בטוח חסרים המון חלקים (הוא נורא ישן), התמונה שלו משעממת וקשה, וכו'. החלטתי לצאת לקנות פאזל במוצ"ש יש המלצות? למה לשים לב? תודה

Lanni

New member
יש בצד שמאל קישור לאתר הפאזלים

(השני בחצי מחיר) תבדקי שם אם יש משהו שמעניין אותך!

תודה אבל...

נראה לי שכדאי לנסות 1 קודם
ואני אבחר אותו היום
שאלתי למה לשים לב, המלצות לחברה מסויימת או משהו. לפני שנכנסתי לכאן הכל נראה כ"כ פשוט
"כולה פאזל"
עכשיו מתברר שזה לא כ"כ פשוט

Lanni

New member
אני לא חושב שזה משנה מדי של איזו

חברה הפאזל למען האמת.. אני קצת התבאסתי מהפאזלים של educa שהחלקים שלהם בצורות משעממות מאוד אבל מצד שני אם יש פאזל עם תמונה יפה שאת רוצה אבל הוא שלהם, לא תקני?
לפי דעתי תבחרי לפי הגודל קודם ואז לפי התמונה ולא לפי החברה

אם ככה...

עם איזה גודל כדאי להתחיל? 1000 חלקים? פחות? (וכן, התמונה היא החלק המשמעותי כאן
צריכה לאהוב אותה) שוב,

Lanni

New member
השאלה איזה גודל תלויה במה את

מתכוונת לעשות עם זה אח"כ.. יש כאלה שמפרקים ויש כאלה שתולים וממסגרים. אם את מתכוונת לתלות ולמסגר אז הגודל צריך להיות תלוי במקום שאת מקצה לפאזל על הקיר.. הגודל לא תמיד מכתיב רמת קושי - יש פאזלים של 500 חלקים שכל החלקים נראים אותו הדבר והם יותר קשים מפאזלים של 3000 שיש בהם המון הבדל בחלקים לדעתי 1500 זה הגודל האופטימלי לפאזל (1000 קלים מדי בד"כ ו-2000 כבר יחסית גדולים ופחות נוחים להרכבה) ליד כל פאזל באתר ההוא יש גם מידות שלו

123נעמי

New member
ברוכה הבאה ציפורמשונה../images/Emo39.gif

כדי להתחיל ברגל ימין את התחביב הנהדר הזה של הרכבת פאזלים אני ממליצה לך ללכת בתור התחלה על פאזל של 1000 חלקים. אבל שימי לב......... דבר ראשון תמצאי לך תמונה שמוצאת חן בעינייך זה הכי חשוב. החברה היא לא נקודה חשובה ועוד יותר חשוב: שימי לב שבתמונה אין הרבה אזורים בעלי צבע אחד לדוגמא תמונת נוף עם הרבה הרבה שמים באותו גוון מיצאי לך תמונה עם הרבה גיוון של צבעים עם הרבה פרטים שילך לך קל ולא תתיאשי ככה תבדקי את הסבלנות שלך להרכבת פאזלים אם תראי שהולך לך טוב ואת נהנת מזה ותרצי לאתגר את עצמך יותר לכי על פאזלים גדולים יותר ספרי לנו מה קנית בהצלחה

אני ממליצה לך להתחיל עם חברת heye

יש להם פאזלים עם ציורים חמודים כאלה עם דמויות קטנות והרבה צבעים, גודל 1000 או 1500 הוא טוב להתחלה. ריבוי התמונות והצבעים מקל מאוד על ההרכבה ובפאזל ראשון זה חשוב! שיהיה בהצלחה=] פרבולה

Lanni

New member
../images/Emo45.gifהעניין הוא.. שהפאזלים שלהם

(לדעתי לפחות) נורא קלים.. על כל חלק כמעט אפשר לזהות את המקום שלו בתמונה ולשים שם. לא מי יודע עמה מאתגר סה"כ פאזלים ממש נחמדים ומצחיקים שכיף להרכיב

נייס...

התלהבתי, אוהבת את הציורים נכון לעכשיו קניתי פאזל עם תמונה יפה של תבלינים... של Ravensburger (נשמע גרמני משהו
) היה הכי יפה בחנות... נתחיל איתו ונראה
ממש אהבתי את הציורים שבקישורים, איפה אפשר להשיג את הפאזלים שלהם?

Lanni

New member
זה באמת גרמני (כבוד!) ונראה לי

שמישהו פה כבר הרכיב אותו (או שזה את הפסטות?) כמה חלקים הוא? לצערי אין יותר מדי מבחר של HEYE האלה בארץ.. לפחות לא שאני ראיתי. מישהי פה ראתה בטויס אר אס אם אני זוכר נכון

למעלה