S t r a w b e e r Y
New member
היי../images/Emo9.gif
זהירות! חפירה לפניכם!
אשמח אם תקראו את הכל
קוראים לי אסתי, ואני בת 14 וחצי. אני נורא אוהבת לרקוד, ומאז שההיתי קטנה אני רוקדת. שההיתי בת 6-7 ההיתי שנתיים בהתעמלות אומנותית, ובגיל 9 או 10 (אני לא זוכרת בדיוק) ההיתי בחוג של MTV. בכיתה ז' עשו אודישניים ללהקת המחול היצוגית של בת-ים (אני גרה בבת-ים), והחלטתי ללכת. ראיתי שהרמה שם ממש שונה ממה שרקדתי עד עכשיו. באודישנים הם עשו פינות, דרשו שנבוא עם בגדים צמודים לגוף (טייץ', בגד גוף וכו'...) עשו פוינט פלקס, וכל השאר. אמרתי למורה שם שאין לי את הבסיס הזה, אבל יש לי את הרצון ללמוד ולהתקדם במחול. היא אמרה לי שאני אעשה את כל התרגילים כמו המורות שבחנו, וכך היא תיראה עם אני יכולה להתאים ללהקה או לא. לבסוף היא אמרה לי שאני יכולה להתקדם, ושאני יכולה לעשות זאת במהלך השנה. שהתחלתי לרקוד איתם, למדתי מושגים שקשורים לבלט, קניתי בגד גוף ונעלי בלט וממש הצלחתי להגיע לרמה של הבנות שכבר היו שם לפני. ההיתי בלהקה שנה, ובכיתה ח' עזבתי. רציתי להתרכז יותר בלימודים שלי-כנ"ל בכיתה ט'. כמובן שלא הפסקתי לרקוד, לא רקדתי בשום מסגרת, אבל מי צריך מסגרת בשביל לרקוד? בזמן האחרון אני קוראת סמוייה בפורום שלכם. אני קוראת את ההודעות שלכן/ם, ונכנסתי לטאגליינס וקראתי כל מיני שירשורים שלכם נורא מעניינים. ממש החזרתם לי את החשק הזה של להיות בתוך מסגרת,לקרוע את עצמי במתיחות (מה לעשות? אני מזוכיסטית גאה!),ופשוט לחזור לרקוד. קראתי איך אתם מעודדים ילדות שחושבת שמאוחר מידי כדי להתחיל לרקוד, וחשבתי לעצמי "גמאני יכולה!" אז עכשיו אני פונה אליכם. האם אני אוכל ללמוד בלט בשנה הבאה? יש לי קצת גמישות (גמישות לא נעלמת), ויש לי קצת בסיס. האם אני אצליח? תודה לכל מי שיענה לי ויביע את דעתו