היי

your avi

New member
היי ../images/Emo9.gif

היה לי החצלול השני שלי. אני מרגישה כל כך ברת מזל, אני אפילו לא עושה בדיקות מציאות ויש לי את זה. אני מניחה שהעובדה שהנושא של החצלולים פשוט די הרבה במוח שלי גורם לי ליהיות מודעת לזה בחלום. זה קרה כשיצאתי מאיזה חדר אחרי וויכוח עם אבא שלי [שבמציאות בכלל לא גר איתי, אז זה כבר ברור שאני הייתי בתוך חלום, אבל לא קלטתי את זה אז] והגעתי לסמטה חשוכה ורטובה. ראיתי איש מכוער עובר לידי, ועקפתי אותו. אח"כ המשכתי קדימה, ואיש אחר עבר מולי, והוא נראה לי גבוה בצורה מוזרה מידי, ואיכשהו הצוואר שלו היה מעוקם כלפי קדימה בצורה לא טבעית. חשבתי: "וואו, זה מוזר...", ואז חיכיתי לראות את הבן אדם השני הזה שעקפתי מקודם, כדי לראות אם גם הוא מוזר, וקלטתי שגם הבן אדם הזה היה מן שמן והצוואר שלו היה מעוקם קדימה בצורה לא טבעית. הבנתי שאני בתוך חלום, וכדי לברר לגמריי, ניסיתי להכניס את היד שלי לתוך הקיר, אבל במקום זה פשוט התחלתי כאילו לקלף את הקיר. ואז הבנתי שאני בתוך חלום, כי, נו, במציאות אני לא יכולה לקלף קירות. התגובה הראשונית שלי הייתה לעוף. אח"כ היו לי הרבה חוויות, אבל זה ארוך מידי. כעקרון, במשך כל החצלול פשוט זרמתי עם הכל, ולא באמת הייתה לי שליטה (ומשום מה כל האנשים שהיו שם חשבו שאני ערפאת שעף, כשכל הזמן אמרתי להם שאני אביטל ואני בתוך חלום). מתסכל אותי שבדיוק ברגע שרציתי לשלוט בהכל, אחרי כמה זמן, ולהעלות קצת את המודעות, ולנסות לכוון את החצלול לכיוון שאני רוצה- השעון המעורר צלצל. מאוד מתסכל. אני זוכרת קטע אחד שהייתי על מעקה של בניין, והייתה לי אפשרות או ללכת לבניין עצמו, או לקפוץ למטה. ושני אנשים עמדו שם. האחד אמר: "תקפצי, את בתוך חלום, שום דבר לא יקרה לך." והשנייה אמרה: "מה? את משוגעת? את תמותי!". הייתי על המעקה הזה במשך הרבה זמן, כאילו מחזיקה את עצמי עם הידיים. מזל שהחלטתי לקפוץ בסוף, כי בטח אם הייתי בוחרת ללכת לגג הייתי חוזרת לחלום הרגיל. סתם רציתי לשתף

לקשמי

New member
יפה לך ../images/Emo13.gif

האמת, גם לי היו חלומות צלולים גם בתקופות שלא ממש עשיתי בדיקות מציאות אלא רק הייתי מודעת לנושא הזה של חלומות צלולים וזה באמת מספיק כדי לחצלל. החלום שלך מזכיר לי את החלום הצלול שהיה לי אם אני לא טועה לפני שבוע, וגם כתבתי עליו כאן, שגיליתי שזה חצלול (או שהתחלתי לחשוב שזה חצלול) כאשר ראיתי משהו לא הגיוני, איש מבוגר בגוף של תינוק, שגם החזיקו אותו כמו תינוק. בהצלחה בחצלולים הבאים.

your avi

New member
אוי אמא'לה..

גוף מבוגר בגוף של תינוק. זה נשמע מבחיל...

silverhawk

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

אני לא ממליץ על העברת היד בקיר כבדיקת מציאות מכיוון שסיכויי ההצלחה של זה לא גבוהים במיוחד... נסי את מבחן השעון או הקריאה. בכל מקרה, מזל טוב, נשמע כמו חצלול מהנה.

your avi

New member
הממ...

הבעיה בחצלולים שלי, שאני לא באמת שולטת בהם, אני פשוט מודעת... כאילו, אני חושבת לעצמי: "אני עכשיו בתוך חלום, וכשאני אתעורר אני שוב אגור שם ושם ואצטרך ללכת לבית הספר", אבל אני לא שולטת במה שאני עושה, אני כאילו "זורמת"... איך אני יכולה באמת לשלוט בחצלול?

למעלה