היי...

• פותח הנושא @Lun
  • פורסם בתאריך

@Lun

New member
היי... ../images/Emo9.gif

אני צריכה עזרה... כבר נראה יותר משובעיים אני לא מצליחה להיכנס ל www.newmail.co.il ו... ו... זה נורא מתסכל... מישהו יודע למה? ומה אני יכולה לעשות? תודה מראש

noam01234

New member
היי גם לך

יש בעיה איתם, שלחתי ל Webmaster שלהם אימייל ואני מקווה לקבל תשובה מהם. עד כמה שידוע לי האתר מוחזק ע"י אחלה (שהם מבעלי תפוז) אני אצרף גם הודעה לפורום משוב כדי לראות מה הם אומרים בעינין. לי אישית אין תא דואר בניומייל, אז אני לא יכול לבדוק, לעומת זאת מצאתי דף אחד פעיל שניתן (אולי) לבדוק ממנו. תנסי ותדווחי לנו

@Lun

New member
ממ...

אני מצליחה להיכנס לNET ולא ל CO.IL אבל אז מתברר ששולחים לי אימיילים... ואני לא מצליחה לקרוא... תודה

ofirgonen

New member
ניומייל

בנתיים הורידו את האתר בגלל וירוסים אבל את יכולה מהאתר שלהם באנגלית www.newmail.net

eYaL

New member
אז ככה

אצלי לפחות,העמוד הנ"ל עובד כמו שצריך ישנם שעות ביום שהאתר עמוס,בגלל שיש בו המון קליינטים שמבצעים פעולת שליחה וקבלת דוא"ל. אם קרה שהאתר לא עלה,זה כנראה בגלל אותם זמנים של עומס. ניתן להכנס בשלב יותר מאוחר,או לנסות את העמוד www.newmail.net eYaL

@Lun

New member
מממ.... מממ....

כבר יותר משבועיים אני לא מצליחה להיכנס בגלל עומס? ואצל כולם זה עובד חוץ מלי... כן כן אני יודעת שאני פאסרית
תודה
ליאור

gurfi

New member
לא אצל כולם

גם אצלי זה לא עובד אז אני נכנס דרך כאן: http://www.newmail.net/achla.htm אבל אי אפשר לשלוח לי הודעות

@Lun

New member
מממ...

את האמת... לא רוצה להיות רעה... אבל קצת מעודד שאני לא היחידה... אז תודה...
ומקווה שיסתדר לך

google1

New member
מוזר

אני מצליח להכנס. דרך איזה ספק את מתחברת? בכל מקרה תמיד אפשר להכנס דרך www.newmail.net

@Lun

New member
מה... רק אני הפאסרית היחידה? ../images/Emo9.gif

וכשאני אדע מזה ספק אני אודיע... (זה לא יקרה בקרוב :) תודה בכל זאת
ליאור

כנף

New member
אולי דווקא כן..

בעברית פשוטה: מי מספק לך את החיבור לאינטרנט
דרך מה את מתחברת? יש פשוט מזה? אם יש לך בעיה דווקא בקריאת האימיילים שנשלחים לך, את יכולה לפתוח אימייל אחר (Yahoo! מומלץ) ולבדוק משם, מניסיון של מה שקרה אצלי- זה אמור להגיע טוב. (אם את לא יודעת איך, תגידי. כי אין לי כח להסביר סתם) בהצלחה!

@Lun

New member
עדיף שתסביר... ../images/Emo9.gif

לא סתם אתה לא חייב... יום חביב

כנף

New member
היי... ../images/Emo9.gif

אני מוכנה להסביר, בכיף! אבל רק אם את צריכה.. את לא מצפה ממני לכתוב מגילות לחינם? סתם, לא מגילה. זה די פשוט, זה רק תלוי מאיזה אימייל את רוצה לבדוק.
אז אם את באמת רוצה, תגידי לי מאיזה, ואשתדל להסביר.
כנף

@Lun

New member
חח..

לא זה בסדר... לא רוצה להטריח... אני אסתדר... אני מהשורדים (כן... ברור :) תודה בכל זאת
L

כנף

New member
זאת לא טירחה

אם זה לא לחינם!!! חבל שסתם תתאמצי אם אני יכולה לעזור.. בזמן הזה יכולתי להסביר כבר אלף פעם, אבל לומשנה

כנף

New member
נעלמה לי הודעה ?!

או שסתם היה נדמה לי שכתבתי פה פעם: "מי, את??" ;-]

למעלה