היי

ToryMaster

New member
היי ../images/Emo9.gif

אני מחפשת למחר בערב מסעדה בת"א, רצוי באיזור הנמל/ים [אנחנו מתאחסנות ברחוב ירמיהו ללא רכב], שמגישה דגים כמו גם בשרים, ואם אפשר גם מנות ראשונות איכותיות. מדובר בארוחה חגיגית וכדומה, אז הייתי רוצה להתפרע על מסעדה יוקרתית יותר מעממית. אין דרישה למקום שדורש חליפה ושמלה מפוארת, אבל שייתן תחושה של "פעם בחיים אני מלכה". טווח מחירים, וזה הקאץ'. הארוחה הזו באה כפיצוי על זה שאימא שלי [השותפה לארוחה] איבדה את שובר הפרס שלי למסעדת "צל הים" בטיילת. הארוחה בשובר הייתה בשווי 200 ש"ח לזוג, אז המחיר שאנחנו מסוגלות לשלם כרגע לא יכול לעבור את זה בהרבה. [אגב, אם יש לכם קישורים לאתרים של מסעדות שנראות לכם מתאימות לקטגוריה, אני אשמח לקבל]

ToryMaster

New member
הא, ואיך שכחתי

אין דרישה למסעדה כשרה, אפילו להפך, רצוי אחת שלא כשרה. [ותודה, שכחתי גם :mad:]

meravbr

New member
קשה גם יוקרתית, גם 200 לזוג,

אולי אפילו לא קיים באיזור הנמל... הייתי הולכת לבויה או לגלינה ומצטמצמת בבחירת המנות...

ToryMaster

New member
המ

יכול להיות שההגדרה שלי ליוקרתי שונה משל עירוניים. אנחנו גרים בגליל, ככה שגם מסעדות בסגנון של ימה [בנמל, איזור בן יהודה כזה] נחשבת ליוקרתית עבורנו
נרשם, תודה

מה עם בני הדייג?

לא יוקרתית מאוד, נראה לי שתחרגו בקצת מ-200 ש"ח (בלי יין כמובן). בערב יש שם אווירה יותר חגיגית והאוכל אמור להיות מאוד טעים- שמעתי המלצות מחברה קרובה, אישית לא הייתי שם אבל אני עוברת שם הרבה וכל פעם יוצאות לי העיניים מהמנות היפות... תהנו!

meravbr

New member
טוב לראות אותך פה ../images/Emo140.gif

אני אגב ממש לא אהבתי את בני הדייג, אבל היינו בשבת בצהרים והיה עמוס, אולי בערב זה אחרת, בכל מקרה לא נורא זול שם (אפילו להיפך...)

../images/Emo24.gif

טוב, כתבתי ששמעתי המלצות ולא הייתי שם אישית... בערב של אמצע שבוע נראה לי שבאמת פחות עמוס.

Forum User

New member
אולי תחכו שבוע למבצע ה-79?

אמור להיות "שבוע גורמה" מ-28 באוגוסט עד 3 בספטמבר שבמסגרתו יוצעו תפריטים של 79 ש"ח במסעדות נבחרות, חלקן יקרות למדי. עוד אפשרות היא ללכת על עסקית בצהריים, למשל ב"רפאל" היוקרתית מאוד, שהמחירים בה בצהריים נמוכים משמעותית מאלו של הערב (85 ש"ח לעסקית מצויינת, ששווה להתלבש בשבילה).

ToryMaster

New member
זה נשמע מעולה

אבל ההזדמנות היחידה שלי ושל אימא שלי ממש להיפגש וללכת לארוחה ביחד [לא חשוב שאנחנו גרות באותו הבית
] תהיה ביום רביעי הקרוב בערב

רות333

New member
סי פורט בנמל תל אביב מומלץ מאוד!

אנחנו אוהבים מאוד לאכול שם, האוכל מצויין והמחיר סביר בהחלט, תוציא קופון מהאתר שלהם ותהנו ממחיר הוגן ביותר. http://www.2eat.co.il/seaport/

למעלה