היי

Minerva

New member
היי ../images/Emo9.gif

טוב, לא כתבתי המון זמן, אבלמ אני מציצה לראות מה קורה פה מידי פעם. תהיתי... האם קראתן את ה-"half blood prince"? והאם עוד מישהי מרגישה צורך לדון בסנייפ וקורתיו בספר זה? כי אני כן. טוב, בכוונה לא ספיילרתי, אבל אם יש כאלה שקראו... שיגידו.

עדיין לא קראתי../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

ומכיוון שאין ברצוני לפסוח על כל הודעה מספוילרת אודה לך אם תפתחי את הדיון במסרים ולא על גבי הפורום. אביגיל, איפה היית כל הזמן? כולנו געגועים!

מלאכית16

New member
בוודאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני נואשת לדון על סנייפ (או מתחת...לא משנה לי
)

Silly LoveSong

New member
גמני נואשת לסנייפי פו! ../images/Emo99.gif

אחרי קריאת הספר........
|מזיל ריר| |מתפגר| |מת|

Minerva

New member
*מבולבלת*...

מאיה
, זה יהיה מסובך לנהל דיון של יותר מ-2 אנשים במסרים, אז אולי פשוט אל תגעי בכלל בשרשור הזה? ואנחנו נתחייב לא להתפשט לשרשורים אחרים?

מלאכית16

New member
ברור...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני אשים על זה עין... אביגיל, U may begin!!!!

אני..../images/Emo58.gif

אני פאקינג לא מאמינה שדמבי מת
זה כוך כך עצוב הפרק האחרון.. עם זאת סנייפ נראה שם שקסי ביותר
בן זונה הסנייפ הזה

מלאכית16

New member
אני...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo58.gif

בכיתי כל החמישה פרקים האחרונים.. ומישהו ספיילר לי את הספר, אז כבר ידעתי שדמבי מת, ואז כל הספר חשבתי על מה ייקרה כשהוא ימות- אם יהיה לו תמונה במשרד...ואז בשניה שסוף סוף הפסקתי לבכות, הם נכנסו למשרד וראו את התמונה של דמבי, התחלתי לבכות שוב עד סוף הספר..
מרגיז...הרוצחת הקטנה הזו תשלם על כל מעשיה בסוף...

Minerva

New member
השרשור עדיין קופץ?

אבוא מחר לשפוך את ליבי... עייפה מידי.

מלאכית16

New member
מה זה תבואי מחררר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

את התחלת את השירשור והוא לא זז לשום מקום כי נטשת אותו באמצע

Minerva

New member
זאת לא בדיוק אשמתי...

שיש לי מבחן ואני לא עומדת בקצב. לא ייקרה כלום אם זה יידחה בכמה ימים... או שתדברו בלעדי ואז זה יגרה בי צורך להשתתף...

מלאכית16

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אנחנו מוכנות לשאת עלינו את האשמההההה..

Zeitonie

New member
לא...

לא מת. לא יכול למות. גם.. כשחושבים על זה, כל המוות של דמבי נשמע לחלוטין לא הגיוני. "סוורוס, בבקשה סוורוס" מה זה? מה הוא מבקש ממנו? דמבלי מתחנן? לא! חוצמזה.. אני לא יודעת.. למה לרולינג להרוס את הדמות הכי מעניינת בספר ולרצוח את זאתי שהכי אוהבים? אולי זה רק טריק. להטעות את וולדמורט, שיחשוב שדמבלי מת. הוא לא באמת מת. לא קברו את הגופה שלו, שרפו אותה, אולי זה לא היה דמבי בכלל? זאת אומרת.. זה הכל תכסיס שהוא וסנייפ פיתחו, כדי להטעות את וולדי והשאר, ו.. לא יודעת.. להגן איכשהו על פוטר. אחרת סנייפ לא היה מסרב לפגוע בהארי בכל דרך שהיא.. זאת אומרת.. הטא לא נגע בו בכלל. למה? מה הבעיה סתם לקלל אותו, לא להרוג, אבל כן לפגוע בו איכשהו, באופן זמני? במקום זאת, הוא סתם בורח. יש שם כמה דברים לא הגיוניים בכל הסצינה הזו, שכשחושבים עליהם... יש מצב שרולינג סתם משגעת לכולם את השכל. לא??

מלאכית16

New member
../images/Emo58.gif למעלה, ובפנים..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אני גם חושבת שיש משהו במוות המוזר הזה...והוא בטוח שלא מוות לשווא, וסנייפ בטוח לא מרושע...אבל אני מקווה שזה יהיה משהו מעניין, משהו שאף אחד מאיתנו לא יצליח להעלות בדעתו...קנוניה כזו, או תוכנית ממש מתוחכמת של דמבי וסנייפ שתפתיע את כולנו בספר השביעי... אני ממש מחכה לראות לאן הכל יתפחחחחחח...

למעלה