היי

שאלתי...../images/Emo140.gif

בהמשך לשם הפורום פנטזיות מיניות...כמה מכם מפנטזים על גירוי ופיתוי אמיתי? כמו למשל ריקוד אירוטי...בליווי מוזיקת טרבוקות או כל מקצב אחר, ויש עוד מיליון רעיונות...

חתוללבן

New member
גל היקרה

אם תעברי על מקצת מהכתוב כאן תמצאי מכוון רחב של רעיונות. תמצאי גם כי רוב האנשים מעברים מסרים באופן פרטי אז צפי להצפה של תיבת המסרים שלך. אני שלעצמי מעדיף לכתוב בכללי. אשמח אם תוכלי לכתוב באופן פומבי זה מעניין יותר מדליק יותר ומשתף יותר. וכן יש לנו פנטזיות הכוללות ריקוד וכן גם מוזיקה היתה רקע למעשי האהבה.

אתה חמוד....

אבל אני קצת ביישנית.... ויש דברים שאני מעדיפה לספר לומר ולשתף בקומונה סגורה...ויודעת שכאן תמיד יש עקיצות....ואני פגיעה מאוד פגיעה....
בכייף אני אשתתף גם כאן, אבל שם אני חושבת יהיה יותר חם.... כרצונך....

חתוללבן

New member
תודה

ואת מוזמנת תמיד לספר כאן או שם היכן שנוח לך. אני אשמח לקרוא אותך גם כאן וגם שם אם תרצי לשתף אותי.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif הי משחקקי פיתוי, שנה טובה

וברוכה הבאה.
שאלי כחפצך וכרצונך, הרגישי נוח וחופשי, והטוב יותר יהיה ממש לספר ולתאר פנטזייה שכזו. מתחילתה לסופה איך היא מצטיירת לך בדמיונך, או אחרת? כפי שכבר יכולה לספר לאחרים?
כשלעצמי, תנועות ריקוד לאישה הן עוצמה חושנית אחת גדולה. כיצד את רואה את עצמך רוקדת? מול עיני בן הזוג בלבד? בקבוצה? בקבוצה בה את האשה היחידה? באולם גדוש קהל זכרים, ואת היחידה? כמו במרכז הבמה? אולי אפילו משהו חייתי, פצצה של יצריות ודחפים גועשים באולם בו את במרכז משהו המזכיר זירה?

תודה...

אני לא רואה את עצמי.... אני עושה את זה..... אני רוקדת מול כל מי שנחמד אלי..... אני מפתה את מי שאוהב את המראה שלי..... פתחתי קומונה על אומנות הפיתוי והגירוי...אתה תבוא ראשון נכון????(אני רצינית) רציתי לציין משהו, שפיתוי לא מחייב אחריו סקס!!!! למשל מול מצלמה ברשת....אתה ואו כל מי שיהיה שם, ייתפתה, ייתגרה, ואולי יילך אחר כך לאישתו...לחברה שלו... מה אתה אומר?

bugbuster

New member
עצוםםםםםםםםם

גישה נהדרת. מה לגבי ניגוד האינטרס? אני מעוניין בך כאן.. ואת מעוניינת בקומונה. היכן נתפשר?
ספרי על הריקוד? עד כמה מפתה? נקבע מפגש מצלמות לפורום לצאט קיבוצי? תהיי פתוחה מספיק להחשף פומבית? להחצין עד כדי כך? האם תמונת הזירה שציינתי מדברת אליך? ומגולמת באוירה וירטואלית? את מול המצלמה וכל דיכפין ייטה ויגלוש ויצפה? ויתגרה?
תוכלי להמשיך? לפתחחחחחחחחח.. אופפפפפפפ...

בקשר...

לאינטרסים על זה נדבר אישית...אתה יודע איך. בקשר לתמונה, משקפת אותי מאוד. לגבי החשיפה, יש לי את הגבולות שלי....אני יכולה לפתות גבר במבט, או בגד מיוחד....ריקוד יכול להיות גם הליכה מסויימת....שמדליקה גבר. אבל זה בחיים ולא ברשת....ברשת אפשר גוף ולא פנים.....אפשר חשוף ולא ערום... אתה מבין אותי? בקשר לפגישות במצלמה, קודם אכיר את האנשים...נדבר ואולי אני בכלל לא בכיוון....(מבחינת מראה)

bugbuster

New member
וורגעעעעעע.. וורררגגעעעעעעעעע

זה נשמע טוב מיכדי להניח לך ככה מבלי לנסות לעודד עוד ועוד. אין חולק ואין ספק לגבי יוכלות הפיתוי במבט, בתנועה, במחווה או בעשייה ממש. לו תרצי יהיה בוודאי מרתק לשמוע ממך, אלא שמעדיף כמובן כאן בפורום עצמו. בהחצנה מוחלטת. תוכלי להסכים לכך?
ומעל לכל, מחול פיתוי לכל, תוכלי להתייחס? לשקול? אמרת להכיר, הרי לעולם לא תכירי את כולם? את, את כשלעצמך, מרגישה חופשיה למחול ארוטי מגרה מול מצלמה כשבפורום התפרסמה על כך הודעה? ומראש, ובצורה שמה רבים ישתתפו? משהו כמו צ'אט מצלמות, אלא שמבין כותלי הפורום? תתיתגרי מזה?

אני אהיה מוכנה

לעשות את כל זה, בקומונה הסגורה שפתחתי, עם אנשים ששוחחתי איתם , על פנטזיות והגשמות מיניות ועל כל נושא. אנשים שיכירו אותי ואת מה שאני ..(לא מדובר על היכרות ויזואלית) תכל'ס אף אחד לא יכיר אותי באמת.....רק בדימיון הפורה שלכם. אני לא אחשף מול כל הרשת, אני לא דוגמנית, אין לי גוף של דוגמנית, יש לי גוף סקסי ואני יודעת איך להשתמש בו!!!! אך יש לי גבולות ברורים....מי שרוצה ויתאים לתנאים שלי.... יהנה איתי! ובאשר לפורום הזה, אני אהיה כאן בכייף ואשתתף בהכל... ואתה מוזמן לפרסם את הקומונה....ו/ או להיכנס אליה. המחול הוא תערובת של ריקודי בטן חושניים, וגמישות גוף, התנועות איטיות, יש תלבושות מיוחדות.....ויש לי ים של רעיונות......אגב, יש לי
רעיון של מסיבת רווקים מול המצלמה.....אההה גדול....תחשוב על זה....במקום לבוא אל הבית ... חג מתוק, מותק!

חתוללבן

New member
חוויה דומה

עברנו זוגתי ואני בסדנת טנטרה בה כל אחד נדרש לרקוד מול הקהל לפתות להיות סקסי כמובן שגם תלבושות היום שם. אחד מתרגלי הסדנה הוא לעמוד מול הקהל ערום ולתאר את הגוף שלך מה אתה אוהב בו ומה לא. זה תרגיל מדהים.

bugbuster

New member
../images/Emo127.gif לאט לאט יקירה... ../images/Emo39.gif

אמרתי בהודעתי הראשונה לגבי ניגוד האינטרסים. אריחב, וברקשותך,אנצל את ההזדמנות להחוורת הדברים ומודה לך על ההזדמנות. יקירה, לו הייתה הודעתך בנוסח, שלום שמי צילי או גילי, בואו לקומנת הריקודים שלי... יתכן והייתה נמחקת. לא כך פתחת את השרשור, ותבורכי. ישנו ניגוד אינטרסים מובנה בין הקומנה לפורום. יכולים אלפים עכשיו לפנות אליך במסרים וטוב מזה לראייתך, להתדפק על שערי קומונתך, כתוצאה מגלישתם כאן ומחשיפתם לקיום הקומנה מחד, ולאישיותך המאוד מיוחדת בראש וראשונה ומאידך, אבל, הדברים נעשו בכפיפות אינטרסים. שניהם, קומונתך והפורום יוצאים נישכרים. עד כאן, ועומד אחרי הצעתי לך, ומאוד מאוד נלהב ממנה ואכן מוקסם מאופן הצגת הדבריפ כפי שעשית. כשלעצמי, בהמשך לניגוד אינטרסים בין פורום לקומונה, על אחת כמה וכמה כקומונה סגורה. שם המשחק בפורום הוא פתיחות לכל ושקיפות. כשלעצמי ברור לי שרבים מהמסרים הפרטיים, היו יכולים לענג את הפורום כולו. איני שוללם, להפך כמובן, אבל רק מחדד את הנקודה מתוך זוית ראייה של טובת הפורום. ועל הפלטפורמה הזו ובנוסף ובהעמסת יתר אולי, אני תומך נלהב להחצנה. זו הסיבה ביו היתר שלא שולך לך מסר, נדמה לי אגב.שגם חתול לבן אומר דברים בנוסח הזה אז שוב יקירה, הפנמה וסגירות בקומנוה שמאחל לה הצלחה, או החצנה ושקיפות כאן בפורום ובגלוי. בהחצנה סופר החצנה, שאולי עוד לא נעשתה. שלך.

יקירי,

איני סוגרת בפניך את הדלת..... אגדיר זאת כך, מכיוון שזו הצעה "מגונה" הייתי רוצה להצליח בקטן....בסגור ובשקט, ואז כשהכל יעבור בשלום, ואם אקבל מחמאות....ומחיאות כפיים....
בכייף אני אתפרסם לא רק אצלך......אני אלך על זה....בשמחה. שלך, אוהבת משחקי פיתויי....וחתולה אירוטית.

bugbuster

New member
../images/Emo141.gifאם נתפרשתי כמציע לגנות,

אנא התנצלותי, אלא שמניח שהביטוי "הצעה מגונה" לא נתכוון למגונה במשמעות מעליבה או פוגעת. האכן?
נשמעים דברי אמת והגיון בנסיונך "בקטן" ובצבירת עידוד, ומאחל לך רק הצלחה, כשם שמאחל לאותו שלב טרומי להיות קצר ומהיר, ולראותך מציפה את הפורום בפרסום אין סוף פנטזיות או תאורי פיתוי מפרי עטך או מבעד לעדשת מצלמה, או כל פורמט אחר, שיסקרן ויגרה ויסעיר. שלך. שנה טובה.

מה פיתאום נפגעת...היו מרכאות שם....

אני מאוד שמחה שיש הענות...אני חשבתי שבאינטרנט כולםם שבעים...ושזה לא ייענן אותם בכלל....ואתה יודע מה אם הייתי פנויה אולי היום הייתי ממלאת מועדנים...השאלה עד כמה זולה אני מוכנה להיות....באינטרנט זה עוד בגבול שלי.....כי לא הכל נחשף ואין מגע .... אז ספר או ספרו קצת על עצמכם....

bugbuster

New member
להיות זולה הוא אולי ביטוי לא מדוייק

זו פונקציה של פתיחות. לו הייתי אישה, לדעת שרוקדת על במה במרכז מועדון מיוחם ומיוזע, ריח זעה, לחות, עשן, צפיפות.. זימה... וכולם מביטים, אין אחד שלא חושק ליכדי טרוף ממש.. אופפפפפפפפפפ איזו תחושת עוצמה היא זו.

למעלה