../images/Emo127.gif לאט לאט יקירה... ../images/Emo39.gif
אמרתי בהודעתי הראשונה לגבי ניגוד האינטרסים. אריחב, וברקשותך,אנצל את ההזדמנות להחוורת הדברים ומודה לך על ההזדמנות. יקירה, לו הייתה הודעתך בנוסח, שלום שמי צילי או גילי, בואו לקומנת הריקודים שלי... יתכן והייתה נמחקת. לא כך פתחת את השרשור, ותבורכי. ישנו ניגוד אינטרסים מובנה בין הקומנה לפורום. יכולים אלפים עכשיו לפנות אליך במסרים וטוב מזה לראייתך, להתדפק על שערי קומונתך, כתוצאה מגלישתם כאן ומחשיפתם לקיום הקומנה מחד, ולאישיותך המאוד מיוחדת בראש וראשונה ומאידך, אבל, הדברים נעשו בכפיפות אינטרסים. שניהם, קומונתך והפורום יוצאים נישכרים. עד כאן, ועומד אחרי הצעתי לך, ומאוד מאוד נלהב ממנה ואכן מוקסם מאופן הצגת הדבריפ כפי שעשית. כשלעצמי, בהמשך לניגוד אינטרסים בין פורום לקומונה, על אחת כמה וכמה כקומונה סגורה. שם המשחק בפורום הוא פתיחות לכל ושקיפות. כשלעצמי ברור לי שרבים מהמסרים הפרטיים, היו יכולים לענג את הפורום כולו. איני שוללם, להפך כמובן, אבל רק מחדד את הנקודה מתוך זוית ראייה של טובת הפורום. ועל הפלטפורמה הזו ובנוסף ובהעמסת יתר אולי, אני תומך נלהב להחצנה. זו הסיבה ביו היתר שלא שולך לך מסר, נדמה לי אגב.שגם חתול לבן אומר דברים בנוסח הזה אז שוב יקירה, הפנמה וסגירות בקומנוה שמאחל לה הצלחה, או החצנה ושקיפות כאן בפורום ובגלוי. בהחצנה סופר החצנה, שאולי עוד לא נעשתה. שלך.