היי

סלייס

New member
היי ../images/Emo9.gif

אני ממש חדשה בעסק. אתמול הכל התחיל...טרי טרי. והחלטנו שננסה למרות הצבא. נדבר כמה שאפשר וניפגש כשהוא חוזר. בכל זאת, שנינו חוששים. במיוחד כי מדובר בקשר חדש. יש לכן עצות שיכולות לעזור לי? איך מצליחים בכל זאת לתחזק קשר בצורה כזאת?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבהצלחה D:

וברוכה הבאה לכאן ;) המ.. הכי חשוב לדעת לוותר וגם להתעקש איפה שצריך. קשר בזמן צבא, בעיקר אם אחד הצדדים סוגר, צריך להיות הרבה אמון בין הצדדים והמון סבלנות וסובלנות. לחכות עד שהוא יוצא וגם להבין אותו לפעמים שקשה לו. לא ללחוץ אחד על השנייה בדברים שקשורים לצבא, לא להאשים את הצבא, לא להתעצבן מכל דבר קטן. לפעמים דברים קטנים וטובים כמו מילה טובה, סמס, שוקולד, מתנה קטנה פעם בכמה זמן- יכולים לחזק את הקשר ולהוסיף התרגשות קטנה פה ושם. והזמן טס כשנהנים וזה הכי חשוב :) אז שיהיה לכם בהצלחה!

כמו שנאמר ../images/Emo3.gif

בתור אחת שגם נכנסה לעסק לפני 3 חודשים , כמעט חודש שנינו היינו אזרחים ואחרי חודש הוא התגייס . קודם כל את צריכה להיות בגישה תמיד חיובית , גם אם אתם טיפה רבים לפעמים - זה ריבים של געגוע ואהבה מניסיון
והכי חשוב? תעודדי אותו כל הזמן
תספרי לו כמה את אוהבת אותו , ותשאלי אותו איך היה , ומה היה . לא יודעת איך זה יהיה אצלך , אבל אצלי מאז שהוא נכנס לצבא הוא מדברים בשפה צבאית
אז אני כל הזמן צוחקת על הביטויים האלה שלו . אז הוא צוחק שאני לא מבינה
וכל הזמן תגידי לו כמה את מאושרת, וכמה טוב לך שהוא יחשוב שכל הצבא קטן עליכם
המון בהצלחה

ברוכה הבאה :)

קוראים לי אפרת, ויש לי חבר כמעט שנתיים.. הוא כבר שנה וחצי בצבא, והתרגלתי למצב הזה כבר ממזמן. קודם כל תבואי בגישה חיובית שהכל אפשרי,וגם אם זה קשה אפשר להתמודד עם זה. ברור שיש מקום לחשוש, אבל אני בטוחה שזה יעבוד אם שניכם תאמינו בקשר ובעצמכם. איך מצליחים לתחזק את הקשר? מתי שהוא יוצא תפגשו, תעשו דברים ביחד.. תצאו פעם לבד וגם פעם עם עוד חברים, תטיילו,תעשו דברים ששניכם אוהבים מתי שאתם נפגשים והכי חשוב שתמנעו כמה שיותר מריבים כי אין דבר יותר מבאס לריב עם החייל כשהוא חוזר הביתה.. אבל לפעמים יש דברים שהם בלתי נמנעים. בקיצור, תהיי אופטימית וחזקה.. בהתחלה אולי יהיה לך קשה אבל בתכלס את תתרגלי למצב הזה מהר מאוד ותאמיני לי שהגעגועים מחזקים יותר את הקשר והופכים את הקשר ליותר בריא! בהצלחה! :)

:)

וואי כמה שאני מבינה אותך.. גם אצלי זה כזה התחלה אנחנו כבר חודש ביחד והיינו ביחד שבוע וקצת לפני שהוא התגייס.. קשה אבל מתמודדים :) שימי לב שכמה שאת מתגעגעת הוא יותר מתגעגע וקשה לו לשמוע את זה.. למדתי לשים לב למינון שיהיה בהצלחה :)

למעלה