היי

MaStIk BaZoOkA

New member
היי ../images/Emo9.gif

יש לי שאלה בקשר למגרש ביתי, הבנתי שהרייטינג של העונה הזו לא היה בשמיים ואולי מורידים את הסדרה, אז לא יהיה יותר המשך? והסוף הוא פשוט סוף פתוח כזה?? תודה לעונים

liranru

New member
הסדרה חודשה לעונה 8

אם אני לא טועה חידשו אותה אבל ל- 12 או 13 פרקים, כאשר יכול להיות שהיא תוארך ל- 22 פרקים ויכול להיות שלא.

Don Nirtin

New member
8 עונות הדבר הנוראי הזה שרד?!../images/Emo87.gif

איי ווי זמיר.........

Don Nirtin

New member
לא סבלתי את זה עונה אחת אפילו../images/Emo87.gif

אז 8 עונות?!??!?!!?!??!?!1 למה לא הורגים את הסידרה הזו כבר!?!??!?!?!!?!?!?!??@ במקום לבטל לי סידרות שאני אוהב ממשיכים ומורחיםםםםםםם סידרות שאין להם זכות קיום!!!!!!!!!!!!!

TaMiRMo

New member
סדרה נהדרת, לא כל סדרה צריכה להיות חדשנית

הבעיה בקהל של היום זה שבכל דבר הוא מצפה לחידושים ולפעמים גם דברים שנעשו כבר מיליון פעמים עם גישה חדשה ועיבוד חדש בסיפור אחר זה מעניין מאוד גם כן. ישבתי מול המסך בעונות הראשונות מרותק למסך עם הנאה צרופה בדיוק כמו סדרות מתח טובות או סדרות דרמה רציניות וחדשניות. לפעמים לא חובה להפעיל את המוח כדי לצפות בסדרה, לפעמים כיף להנות מסדרה. מורחים? אם אתה לא רואה את הסדרה איך אתה יודע אם מורחים או לא? שני שחקנים מהראשיים ביותר הלכו ורעננו את הקאסט השנה ובשנים קודמות. הסדרה עדיין רעננה לדעתי ולא משעממת ואני אישית לא מרגיש שהייתה ירידה כזו גדולה ברמה אלא פשוט שינוי אווירה ובגרות במה שהיה אז בעונות הראשונות תמים וצעיר. עכשיו זו יותר דרמה ופחות סדרת נעורים. תאמין לי שהסדרה הזו לא באה במקום שום סדרה חדשה טובה יותר מידי, זה הCW שיודע לייצר סדרות בינוניות מאוד עם כמה יוצאי דופן. וזה שהיא שורדת ברייטינג ובקהל מעריצים גדול כל כך הרבה שנים רק אומר כמה אנשים באמת מתחברים ואוהבים את הסדרה, גם אחרי 7 שנים! אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

riktal

New member
מסכימה עם כל מילה

גם אני מאוד אוהבת את הסדרה הזאת ואני חושבת שהם מעניינים גם אחרי 7 עונות. בהתחלה, בתחילת עונה 2 הם היום מאוד משעממים לדעתי וממש הכרחתי את עצמי לא לוותר ולהמשיך לראות וזה השתלם מאוד - כי הם השתפרו ועד היום כל פרק אני רואה בהנאה ולא שמה לב בכלל איך הזמן רץ ופתאום נגמר הפרק. גם העזיבה של פייטון ולוקאס (שהתקבלה על ידי בברכה, עם כל האהבה שלי לצ'אד מייקל מרי) לא פגעה בהם והם עדיין מעניינים, אפילו יותר מתמיד. אבל אני אחזור ואגיד את זה שוב ושוב - את ההצגה לוקחת כל הזמן ג'יימי. בלעדיו הסדרה היתה נראית אחרת לגמרי.

Marsha20

New member
הסדרה הפכה להיות מעניינת כשלוקאס ופייטון עזבו

כמו שאמרתם, העלילה התבגרה, אני שמחה שחדשו את הסדרה.

riktal

New member
בערך מסכימה כי

אישית מאוד שמחתי כששתי הדמויות הללו עזבו כי הם הפכו למשעממות!!! להבדיל מנייתן והיילי שהזוגיות שלהם מעניינת, הזוגיות של פייטון ולוקאס היתה מעצבנת וממש אבל ממש משעממת! אבל לא הייתי אומרת שהסדרה הפכה ליותר מעניינת כי לדעתי הם תמיד היו מעניינים (אחרת הם לא היו שורדים כל כך הרבה זמן). כמו שאמרתי, מלבד תחילת העונה השניה שהיתה משעממת ברמות שקשה להסביר, הפרקים שלהם תמיד היו מעניינים לדעתי.

למעלה