היי

סיר חע

New member
היי../images/Emo9.gif

אני לא יודעת אם זה כל כך קשור לכאן, אבל בכל זאת.
עד עכשיו הייתי קונה חימר ירוק "מוכן" כביכול, וכל מה שנותר היה רק להשתמש. עכשיו קניתי בטעות חימר ירוק בתור אבקה, ואין לי מושג איך משתמשים בו.
מישהו יכול להסביר לי? תודה!

סיר חע

New member
תודה:)

מאחורה היה כתוב שהכמויות הן - כפית חימר בכוס מים... דבר שנשמע לא כל כך ריאלי, אבל ניסיתי, וזה יצא מאוד מגעיל.:-\ אז למדתי שכמה טיפות יספיקו.

החימר סופח

ולכן את כל הג'יפה שיש במים הוא סופח לעצמו. יעיל בהרבה אם יספוג את המינרלים שבמים המינרליים. בגלל שהחימר סופח, יש אומרים שהוא יכול לפתור בעיות, במיוחד במערכת העיכול (זיהומים ועוד). ואז הטיפול הוא בשתייה. באירופה נפוץ השימוש בטבליות חימר למטרה זו, גם ירוק, אם כי המומלץ יותר לבליעה הוא החימר החום. בכל מקרה, המינון לשתייה הוא כפית חימר בכוס מים לאחר השריה של כמה שעות, כאשר בהתחלה שותים רק את המים ורק אחרי כמה ימים שותים את כל התערובת. וכמובן שאם שמים למשחה יותר מידי מים היא לא נהרסת, אפשר פשוט להוסיף לה חימר...

Spiritualized

New member
כפית חימר בכוס מים זה למטרת שתיה

כן כן, שותים חימר ירוק.... לעומת זאת כדי ליצור מסכה צריך לשים מעט מאוד מים וכל פעם להוסיף עוד קצת עד לסמיכות הרצויה. זהירות!בקלות אפשר לשפוך יותר מדי מים ולהרוס את כל העסק אז...לאט לאט ובהדרגה:)

סיר חע

New member
תודה לך

למה שותים את זה?
(ד"א, על גב הקופסא כתוב בנוסף לא למאכל, ולשימוש חיצוני בלבד
)

סיר חע

New member
אה, ושאלונת../images/Emo122.gif

רשום שחשוב להקפיד על שימוש בזכוכית ועץ משום שברגע שחימר מעורבב עם מים הוא מפתח רדיואקטיביות... מה לגבי כלי מפלסטיק?

למעלה