היי

Berliner star

New member
היי../images/Emo9.gif

תגידו, יש לכם אולי סרטון ווידאו או עוד תמונות מאותו טקס
אני חושבת שזה במקסיקו, 2005.

12ShakirA12

New member
חיפשתי וחיפשתי

וגם באתר של שאקי לא מצאתי
מאיזה טקס זה? רובי

Berliner star

New member
מממ לא זוכרת

בדיוק. נראה לי זה טקס פרסי המוזיקה הבין לאומי במקסיקו, אם אני לא טועה. רובי זכה בסינגל הכי טוב ובזמר הבין לאומי הכי טוב. אני כמעט בטוחה שזה 2005 ולא 2004. אני יודעת את זה רק לפי מה שהוא לובש ואיך שהוא נראה. ככה שאקירה נראתה ב2005 או שהיא לא משתנה כמו רובי
ראיתי פעם את הזכייה עצמה שלו אבל אני מחפשת כבר המון זמן את הקטע של שניהים על הבמה ביחד. שאקירה

12ShakirA12

New member
לא מצאתי

אני בכ"ז אמשיך לחפש, אני גם סרנית לראות את רובי ושאק יחד חחחחחחחחח למרות שמצאתי כבר כמה תמונות שלהם
את התמונה ששמת עדיין לא ראיתי בשום מקום ):

תשובה..../images/Emo13.gif

תראי אני לא בטוחה ב100% שבטקס הזה מדובר כאילו על פי התמונה השניה ששמת אז חיפשתי את השמלה ששאקוו לבשה ומצאתי באתר שאקירה מדיה והנה השם שהיא כתוב שממנו נלקחה התמונה MTV European Music Awards 2005 - Arrivals - November 3 אבל שוב זה רק על פי השמלה שהיא לבקשה את יכולה לנסות לחפש בגוגל את זה ולמצוא עוד תמונות ואם ממש תחפרי שם יהיו אולי עוד תמונות של שאקיי ורובי ביחד מקווה שעזרתי...

shakira5

New member
שלום../images/Emo24.gif

וכשאני אומרת שלום אני מתכוונת גם לשואלת השאלה כמובן
, וגם לכל שאר הגולשים בפורום,שלום אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי בפורום,כולם כבר יודעים את הסיבה
ועכשיו לתשובה: ברגע שראיתי את התמונה,ידעתי בוודאות שזוהי לא שאקירה. תסתכלו על הגוף,על היד,על השיער...הגוף של שאקירה שונה לגמרי,והשיער שלה,אפילו עכשיו,ב-2008,לא מסודר עם פוני... אז ככה,אחרי חיפוש מעמיק ביותר במטרה להוכיח שזו לא שאקירה [
],מצאתי הכל... במהלך,כנראה,איזשהו טקס הוגש לרובי אכן פרס על הדיסק החדש שלו-נכון ל-2005 בכל אופן,ואותו הגישה Paulina Rubio,שהיא הבחורה שמופיעה איתו בתמונה. אני אשרשר לכאן מ'ס תמונות שמצאתי באותו טקס,ואת קטע הוידאו היחיד שמצאתי של הגשת הפרס. תהני

Berliner star

New member
../images/Emo45.gif

גם כתבתי את זה כי אני יודעת שהם נפגשו והיה להם בילוי קטן ביחד. והיה גם איזה שלב ששמעתי המון המון רובי וויליאמס ושאקירה באותו משפט

Berliner star

New member
הן ממש דומות בתמונה ההיא

(בתמונה השנייה ששמתי זו כן היא, נכון
) ותודה רבה על הווידאו
פעם ראשונה שאני רואה אותו, ראיתי כמה פעמים את ההופעה שלפני אבל אף פעם לא את קבלת הפרס. תודה

shakira5

New member
מסכימה../images/Emo70.gifרק אחרי שמתעמקים בתמונה רואים את

ההבדלים ביניהן... בכיף,האמת שבמהלך החיפושים ראיתי כמה שירים מההופעה בנסיון למצוא את הקטע איתה,כי הייתי בטוחה שהיא שרה ולא מדברת [
],ומצאתי כמה שירים שלו שאני מאוד אוהבת ולא ידעתי ששלו...חח... ואכן,בתמונה השניה ששמת זו אכן היא מתוך טקס פרסי המוזיקה של MTV לשנת 2005,בו זכתה שאקירה כזמרת השנה של ה-MTV,בזכות אלבומה [המדהיםםם|מאוהב] Fijacion Oral

yaelsn

New member
זו לא פאולינה רוביו?

נראה לי שזה מאותו טקס שהוא נישק את אנהי מrbd

shakira5

New member
חח כן זו היא,וזה אכן הטקס שהזכרת...../images/Emo13.gif

ראיתי כמה תמונות של הנשיקה,ות'אמת,לא בדיוק הבנתי את הרעיון שמאחורי העניין,אבל אני לא יודעת פרטים אז אני לא יכולה להגיב כל כך
חח...

yaelsn

New member
וואי זה היה ממש מזמן

אני גם לא זוכרת מה קרה שם בדיוק.. הוא נורא שמח שהוא זכה בפס אז הוא "נישק" אותה... משהו בסגנון.. אבל זו לא הייתה ממש נשיקה, סתם הצמדת שפתיים לשתי שניות חחחח

shakira5

New member
חחח...

יפה לשמוע על אנשים שאושר אצליהם מתבטא בנשיקות חינניות
חח...

למעלה