היי

בלונדז

New member
היי../images/Emo9.gif

לפני חודש בערך חברים שלי התחילו ללמד אותי כזה, אבל לא רציני. אני רוצה ללמוד לנסוע על סקייט בצורה רצינית. יש לכם טיפים? ואיזה סקייט אני צריכה לקנות בשביל ההתחלה? ואיפה? הייתי היום בגלית, ממש מגניב שם! זה אחד הדברים שגרמו לי לרצות להתחיל תודה מראש

SKATE OR DEATH

New member
כל פעם

שנפתח פה נושא על אנשים שחוזרים בגלל הסקייטפארקים בארץ הייתי עשיר D: אחויה שמע פנה לסטריט משין או לייטוייב ואם אתה מאזור חיפה אז לXפארק אם מירושלים אז לגיליז ותקנה קומפלט חדש הכל טוב למרות שאני ממליץ קרש :real או toy machine או anti hero צירים thunder או venture גלגלים ספיטפייר או פיג ולגרים בונז יעלה הכל בערך 850 שקל תהנה אחי

Asaf055

New member
יא בוגד

לפי מה שאני זוכר יש חוקים לפני שעונים לבנות שמתחילות ליסוע על סקייט על שאלות הם צריכות להעלות תמונה מסויימת... ורק אז עונים להם

c k y

New member
חחח אוי החוק הישן

תקשיבי את חייבת להעלות תמונה שלך לפני שעונים לך אז יאללה אל תתביישי

Asaf055

New member
תמונה ספציפית מאוד...

אם אני לא טועה החוק אושר על ידי ח"כ בוריס מבאר שבע לא בטוח

Mr MAG

New member
לכי על זה

סקייטריות זה מגניב לאללה. יצא לי אפילו לפגוש חיילת סקייטרית שזה בכלל שילוב נדיר ! בתור התחלה סביר להניח שלא תקני סקייט "מקצועי" אז יש את הדברים שהיינו קוראים להם "חצי מקצועי"... עולים באזור ה200-300... הם גרועים, אבל יש להם את כל מה שיש בסקייט והם נוסעים ואפשר לעשות איתם את כל הדברים הבסיסיים... יש כאלה בכל מיני חנויות ספורט, מגה-ספורט למשל או שאפשר לקנות ממישהו קומפלט יד שניה בזול אם הוא לא ממש שחוט. לפעמים אפילו תוכלי למצוא מישהו שילווה לך סקייט להתחלה.. במיוחד אם תעשי פרצוף חמוד
אבל זהו עכשיו התחייבת את צריכה להתמיד עד שתהיי PRO כי נראה לי עדיין אין לנו בארץ אפילו סקייטרית אחת מפורסמת.

למעלה