היי

היי../images/Emo9.gif

אני לא ממש אוהבת את הלהקה אבל לשיר החדש שלהם Thnks fr th Mmrs פשוט התמכרתי ורציתי לדעת עוד כמה פרטים אם אפשר על הדמות הראשית בקליפ זה ששובר בסוף את כל הכלים וזה
תודה מראש הוא פשוט כל כך

זה לא שיר חדש,

הוא יצא קצת אחרי מרץ אם אני לא טועה
אין כזה דבר דמות ראשית הם להקה, אבל אם את מתכוונת לזה ששובר את הגיטרה אז זה פיט וונטז הבסיסט,אבל אני מעדיפה את הקוףXD למה לא לאוהב את הלהקה?מי שאוהב שיר אחד שלהם צריך לאהוב את כולם!

FOBit

New member
כל כך גרררררר ../images/Emo99.gif

אוקע: זה לא שיר חדש שלהם, הוא כבר די ישן חח הוא לא דמות ראשית, הוא הבאסיסט בלהקה. ~ ואל תגידו לי את רואה את רואה איזה צומי הוא פשוט לא!!! ~ אוף. אז: קוראים לו פיט. פיט וונטז. פיטר לואיס קינגסטון וונטז השלישי XD והוא כ"כ
והוא שובר את הבאס שלו, וחלק מהתופים של אנדי נדמה לי

chen010189

New member
נו הוא סקסי.

מעניין לי את השחלות שאמרו את זה עוד 700 בנות לפניי ושמספיקות הפאנטיות שמדברות עליו 24/7. הוא סקסי וזהו

אתן יודעות שהוא ל-א באמת שובר את הבאס בסוף../images/Emo6.gif

אני מוכנה לחפש את המאחוריי הקלעים של הקליפ ^^ וילדה כוללםם בהתחלה היו מושפעות מפיט זה יעבור לך עם הזמן הוא סתם קוף זקןXDDDDD

אני לא מושפעת אני אפילו לא ממש אוהבת תלהקה

כאילו הם אחלה והכל אבל אני לא ממש מתחברת למוזיקה כזו פשוט תשיר הזה אהבתי במיוחד

אז איזה שירים את שומעת ?../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

**מתפללת שזה לא מיזרחית ><** ***מתפללת שאת לא פקאצה שניכנסה לפורום><*** ***מתפללת שאת גם לא וונאבי><*** ***מתפללת שתגידי שאת רוקרית קשוחה ואפלה><*** אווי נו כמה אני מתפללת מה אני דתייה??><
אווי בא לי צ'יז בורגר
~NOT
~

chen010189

New member
טוב שזה לא אחד החרושים../images/Emo6.gif

ופיט? אחד השווים
היום ראיתי בובה קופי המינגוואיייייי תמיד אמרתי שהמינגוואי מזכיר לי את הבובות כלבים למיטה ובול היום ראיתי אחת ענקית בהפנינג

sharon XD

New member
ברוכה הבאהה!!..../images/Emo80.gif

שרון בת 13 מהמרכז..
השתלבות נעימה ..

ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif!! ../images/Emo60.gif

בטח ירדו עליך פה שזה רק פיט.. פיט פיט..
אבל נוו אין מה לעשות הוא כל כך
... והשיר לא כזה חדש.. יש עוד שירים.. תנסי..

למעלה