היי

LimiMimi

New member
אורנית

את חייבת להתחיל להבין את ההומור שלי... P: היא רשמה "ועכשיו מישהי תבוא ותגיד בלהבלהבלה". אז אמרתי! בצחוק!!!!!!!!!!!1111111111111111111

../images/Emo6.gif!!

ממ..וכן..קוצים זה מעצבן אבל מתרגלים.. שנים על גבי שנים.. מחכה ליום שיהיה כסף לליזר

Tin Doll

New member
כשעושים בשעווה

אין שום קוצים. השיער יוצא הכי דק ורך ונח בעולם גם עם סכין לא יוצאים לי קוצים מעצבנים, רק בהתחלה (פייי זה היה מזמן) זה היה מעצבן עכשיו ממש לא.

וואי,

בנות, אתן חייבות להפסיק לזלזל. קודם כל, גיל 14 זה לא גיל עד כדי כך צעיר, זה כבר לא ילדות קטנות. ואם בא לה, או לכל אחד אחרת, להוריד בשביל עצמה שיערות איפה שבא לה, אז שתוריד, מה כל כך נורא בזה? זה שעברתן כבר את הגיל הזה, אז יופי לכן, אבל גם בנות שקטנות מכן מתעסקות בדברים כאלה, תופתעו לשמוע. ואפשר לחשוב כבר על איזה דברים מדובר, סךהכל שיערות, תראו איזה ביג דיל עשיתן מזה! בשיערות מתעסקים כבר בכיתה ז', וכן, גם אתן התעסקתן בזה בגיל הזה, וגם כולן. ואם לא נראה לכן, אפשר פשוט לא להגיב |:

../images/Emo203.gif../images/Emo45.gifבדיוק. וראבק, די כבר לזלזל באנשים

היא כולה שאלה שאלה, וכל ההטפות האלה של הגיל זה כזה דפוק, למה בנות כמה אתן? גדולות ממה בשנתיים, ארבע נגיד? יאללה, גם אתן הייתן בנות 14, זוכרות? ולא כל כך מזמן. זה שאתן כן או לא שכבתן עם חבר שלכן ומתי ואיך וכמה ולמה זה ענינן שלכן, אבל די כבר לזלזל באנשים ("תחזרו לברביות" וזה, וסבבה אולי זה בצחוק אבל כשצוחקים נהוג לבדוק שגם את הצד השני זה מצחיק, ולא נראה לי שזה ככה עם שואלת השאלה).

LimiMimi

New member
יש דברים שכמה שלא נעים לשמוע,

הם נכונים. להסתכל בפרספקטיבה של ילדה בת 17 לעומת ילדה בת 14, ג'יזס, את לא מבינה אפילו כמה הבדל זה. אפילו מכיתה יא' להסתכל על כיתה י' היה לי שוק. הדברים שונים, מתבגרים בצעדים עצומים בגיל הזה. וכן, אולי כואב לכן להבין ש14 זה פיצי, ואולי קשה לכן להבין שאתן לא באמת בוגרות כמו שאתן חושבות שאתן, אבל 14. זה תמים. וזה היופי בגיל הזה. שזה גיל של התחלות, זה גיל שלא צריך לרוץ בו לא צריך לחשוב על כוס ועל שערות ואיך מישהו יראה. 14 זה גיל אולטימטיבי בשביל חבר ראשון או משהו, חבר שהולך לאט לאט... ואם מישהי שוכבת אז וואלה, חבל בשבילה. חבל שהיא לא לוקחת את הדברים באיטיות שצריך בגילאים האלה. תפסיקו להעלב מהשטויות האלה, בחיאת. הבנות פה לא סתם מתנשאות. ותבינו שמס' לא אומר כלום, זה פשוט קטע של "ניסיון" ומבט לאחור. וכן, לצערי הרב ההבדל בין 14 שלי (שהיה לפני 4 שנים) לבין 14 שלכן לא אמור להיות כזה שונה, אבל הוא שונה בטירוף. דברים פתאום זזים כאן מהר, פתאום ממהרים לחשוב על סקס ואיך זה יראה ומה לעשות. זה לא צריך להיות ככה. וחבל.

../images/Emo127.gifבדיוק

ואני בת 20 וכשאני קוראת לפעמים שאלות של בנות בנות 14-15 ששואלות על סקס...זה נראה לי הזוי ותלוש-כי וואלה..כשאני היתי בת 14 "עולם הסקס" ממש לא היה חלק ממני... אבל אחרי הכל זמנים משתנים...ולדעתי זה סוגשל "מהר מדיי"...אותי בגיל 14 הטריד להתקבל למגמה מסויימת ולא איך וכמה מורידים שיער מהכוס
ולהיות דלוקה על שמיניסטים שידעתי שאין לי בחיים סיכוי איתם
כאילו-אם היא היתה מנסחת את השאלה שלה באותה צורה רק בלי הקטע של "חבר שלי"-זה היה כלכך נראה אחרת...

אבל היא לא שאלה על סקס

היא שאלה על הסרת שיער, דאמט, ואם לה נוח עם עצמה חלקה אז למה לא לענות לה אם אתן מורידות או לא וזהו?

greeneye

New member
בשביל החבר שלה.

אבל זה לא קשור לסקס, נכון, היא רוצה להוריד שערות בשביל החבר, כדי לנצח אותו בפלייסטיישן.

עדיב4

New member
../images/Emo187.gifאוקיי..

סבבה, אני מקבלת את העובדה שוואלה, אני קטנה. אבל מישהו אמר שהיא רוצה לדעת איך מורידים שיערות בשביל החבר שלה? בשביל סקס? אני חושבת שהיא רוצה את זה בשביל עצמה, כדי להרגיש בנוח.. מסיבה אסטתית.. וכן, עניין אותה לדעת מה החבר שלכן חושב על זה.. היא הסתקרנה, אסור? לא יודעת, לדעתי זה נראה די מתנשא כשמגיבים בזלזול..

למעלה