היי

Fragile rose

New member
כי זה די לגיטימי

בעיניי בחורות יותר מבוגרות שבגיל 14 לא יחשבו על מה לעשות עם הכוס שלהן אלא יחשבו על דברים אחרים כדי לא להרוס לעצמן את הילדות

גיל 14 זה לא כזה צעיר

ואין שום קשר, זה פשוט להרגיש יותר בנוח, מי שרוצה מורידה ומי שלא לא כיתה ט' זה לא כזה צעיר וחוצמזה, איך זה קשור? זה הורס לנו את הילדות להרגיש בנוח עם עצמנו? להפך.

Fragile rose

New member
לא כזה צעיר

אבל כשאת עוברת את הגיל הזה בכמה שנים את קולטת איזה ילדים בגיל הזה. עניין של השקפה. ובגיל 14 לחשוב על לגלח בשביל החבר? לא נראה לי בריא מה לעשות. אני Old school

בכל הודעה שכתבתי כתבתי שאם כבר אז להוריד

בשביל ההרגשה, שיהיה לך נוח עם עצמך לא בשביל חבר...

SNoopY 26

New member
אמממממממ

אני מורידה בשעווה. אם זה ממש ממש ממש דחוף אז אני עושה איזה פס עם גילוח אבל בעיקרון אני נמנעת מלגלח אפילו קצת כי כשזה גודל זה פאקינג מגרד וזה גודל מכוער וקוצני! איכס. קיצור אני הולכת לקוסמטיקאית היא עושה לי עם שעווה, 50-60 שקל, תלוי כמה עמוק את רוצה לי יש גם כמה חברות שיודעות לעשות שעווה אז לפעמים הן עושות לי וככה חוסכים כסף. :] כשיהיה לי חבר אני אודיע לך מה הוא מעדיף חח אבל תהיי בטוחה שבנים לא ירצו לראות כוס שעיר
. לא שזה אמור לעניין אותך עכשיו, אבל שאלת אז מילא..

LimiMimi

New member
מה

חברות שלך עושות לך? P: גאד אני עוד בתסביכים שאני לא מסוגלת להסתובב בלי חולצה ליד חברות שלי

SNoopY 26

New member
חח

חברה שלי עשתה לי איזה פעמיים. אבל הבנתי שאני מעדיפה שהקוסמטיקאית תעשה לי.. חח זה יותר אישי ומקצועי אבל בעיקרון אני וחברות שלי ערומות חופשי אחת ליד השנייה :)

אח

על זה לא חשבתי בגיל 14. אבל כן..מורידה שיער בכוס [איזו בוטות
] אין לי חבר כרגע. אבל ממה שאני שמעתי הם מעיפים מן הסתם שתסירי. אבל עזבי חבר.. אני התחלתי להוריד עוד מלפניי שהיה לי חבר...בשביל ההיגיינה האישית-שזה חשוב לדעתי מרצונו של החבר
[והיי...בגיל 14 הייתי מציעה לך לשמור את החבר שלך רחוק מהכוס [אופס. שוב אמרתי את המלה הרעה-אני ממש סוטה היום] שלך...

DIE kvar

New member
השתגעגתם!

*(זה לא משורשר טוב אבל על הזין) בכיתה ט' לא מורידים שיער מהכוס!!! מורידים מפשעות, וגם זה רק בשביל הביקיני ולא בשביל שיהיה לכן פס של כוכבת פורנו כדי שחבר שלכן שרק אתמול יצא לו שפיך בפעם הראשונה יתלהב! כיתה ט'!!!! אני התנשקתי בפעם הראשונה רק בכיתה ט'!!!!!!! מה נסגר!!!!!!

מה זה משנה

להוריד רק ביקיני או הכל? ומקשור כוכבת פורנו. מורידים בשביל ההיגיינה. לא מבינה איך יש בנות שמסוגלות שיהיה להן שיער אי שם למטה. זה כזה לא נעים.. כלכך הרבה נקי ונחמד כשהמקום חלק [נו נו שתקפוץ הראשונה שתגיד שזה פדופילי ונראה כמו כוס של ילדה בת 6]

LimiMimi

New member
אבל זה נראה כמו כוס של ילדה בת 6.

זה הכי פדופילי בעולם. ]; סתם. אבל ברצינות שניה, אם אתן עושות בשעווה, זה לא דוחה לכן ת'תחת הקוצים?...

למעלה