היי!

היי! ../images/Emo9.gif

מה קורה?.. הכל טוף?.. טוב אז ככה - כל הרעיון של הדוליז נראה לי נחמד ביותר!
ו.. ´ניסיתי´ להכין דולי, שבטח ובטח לא משתווה לשלכן! (הן ממש מקסימות..), אזזז.. אני מקווה שתוכלי לתת לי כמה עצות לגביי הדולי.. (ולא להיתנפל עליי..
בכל זאת, דולי ראשונה..) -אה וניסיתי להבין מה זה הצללה, ולא הבנתי שומדבר.. אז יצא מה שיצא.. במקום לטרטר לכן את השכל, הפורום נראה לי מאוד מאוד נחמד - ו... זהו!

ברוכה הבאה לפורום!

דבר ראשון- אל תשלחי הודעות חדשות, אלא תשרשרי!! לשרשר זה להיכנס להודעה שמה שאת רוצה לכתוב הוא בקשר אליה, ואז בצד ימין כתוב לך הוספת תגובה באדום!! תלחצי על זה ומשם תשלחי את ההודעה למה, אנחנו פה לא אוהים שמוסיפים הודעות חדשות כי זה מוריד את כל השאר!! דבר שני- אני לא יכולה להסביר מה זה צללה כי פשוט אין לי כוח אבל תדברי פה עם בנות אחרות- הן יעזרו לך!! בתור בובה ראשונה בלי לדעת מה זה הצללה- זה ממש חמוד!! אבל כדאי לך להשתמש בהצללה!! צ´אווווווי ולהימנון הלאומי:::: ~*~אני אישה קטנה מאד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה!! והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה... מזל שהכל יוצא בסוף רק לטובה!~*~

אוקיי, תודה! ../images/Emo13.gif

אה, ומצטערת שפתחתי שרשור חדש.. וכן, אני יודעת מה זה - אני משתתפת בפורום אחרים.. חחח.. אני אשמח אם מישהי אחרת תסביר לי בקשר להצללה, תודה בכל אופן!

קוראים לך שירה, לא??

ואת יפהההההההה....אהמ...אני קוראת קצת בפורום על בנות ועל בנים....
קיצר את צריכה לעשות הצללה....את לוקחת פלטה
בוחרת קבוצה של צבעים מאותו גוון (רביעייה) ומציירת בעזרת הגוון הכהה ביותר את קווי המתאר, אחר כך את לוקחת גוון פחות כהה, ומציירת צמוד לקווי המתאר, עוד פעם גוון פחות כהה, וצמוד לקווים, ובסוף את הבהיר ביותר, וצובעת את כל מה שנשאר...... לעזרה הכי ברורה-לחצי פה!

חחחח! יה איזה מתוקה! ../images/Emo13.gif

כן, ראיתי שאת כותבת פה ושם בפורום ´על בנות ועל בנים´.. מממ.. אני לא שירעעע
(עזבי, יש לי נטיות עם ע´..), אני שני! בכל מקרה, תודההה על העזרה - אני חושבת שסוף סוף הבנתי!

למעלה