היי

היי../images/Emo9.gif../images/Emo96.gif

יש לי שתיי שאלות: 1. אני כל הזמן עושה מסיבות אבל אף פעם לא באים אליי אורחים מפורסמים רק הפריקים, איך לעשות מסיבה ממש מוצלחת כדיי שהם יבואו? 2. הסימס החדש"סופרסטאר" יצא בארץ? ועם לא איך השגתם אותו?

סימסית

New member
אממ....ברוכה הבאה!

1.את צריכה להזמין שף,לעשות כמה שיותר פעמים "סרואו פרטי" לשים מדורות,עוגת חשפנים(אפילו 2 בן ובת) עודת יום הולדת,שולחנות אוכל,ו....להזמין כמה שיותר אורחים,רצוי שיהיו לך משרת ורובוטים בבית שינקו בזמן שהם אוכלים כי יש אורחים(זיבלונים)שלא מנקים אחריהם ואז אין להם איפה לשבת....תשימי הרבה שולחנות,אחרי האוכל תדליקי ת'מדורה,שיספרו סיפורים,ישירו ויאכלו מרשמלו,ורצוי שתעשי לפי השלבים הבאים: 1.שכל האורחים יגיעו.2.תפתחי את עוגת החשפנים וחכי עד שהם יסימו לצפות בהם... 3.תזמיני שף 4.שיאכלו..... 5.אחרי שכולם יסיימו לאכול תדליקי ת'מדורות ותשירו וכל זה....ואז יבוא דרו קארי... בהצלחה! לשאלתך ה-2-סופר סטאר יצא בארץ והוא עולה בין 120-140(לי הוא עלה 140) ו....לא יודעת אם כדאי לך יש בסופר סטאר מלא באגים...וגם קשה לקדם אותם...אני התייאשתי,אני מוותרת על הסופר סטאר של האנשים,מיצידי שלא יהיו כוכבים... עזרתי לך?

adva g

New member
את מתכוונת לדרו קארי?

כי הוא המפורסם היחיד שיכול לבוא (אלא אם כן יש לך סופרסטאר). וכמו שסימסית כתבה, פשוט צריך לעשות מסיבה ממש טובה, המון אנשים, אוכל, ג'קוזי, חשפנים, ריקודים... תגידי לאנשים שלך, שאת שולטת בהם לרקוד על הרחבה ותעשי להרבה אורחים "join" , כשהאנשים מתחילים להשתעמם תזמיני חשפנים וחשוב שיהיה להם אוכל בלי הגבלה. והסימס "סופרסטאר" יצא בארץ.

למעלה