היי

../images/Emo45.gifבעעע, אבל עדיין אנחנו מאכילים .

אותם בחורף ולפעמים משאירים מגבות או שמיכות ישנות בחוץ והם מתכרבלים בהם. אני לא אוהבת חתולים אבל אני לא מתעללת בהם... אבל הם חולי נפש - מנסים לפרוץ לנו לבית! ומתנחלים בחנייה, בגלל שזה בית פרטי מן הסתם...חח

אם היית טורחת לקרוא עד הסוף ולהבין

היית יודעת שאני לא עושה כאלה דברים....!!! אני לא חושבת שצריך לעשות רע למישהו *גם אם זה חתול
* רק אמרתי שכשאני רואה חתול בא לי לבעוט בו.....אני לא עושה כאלה דברים!!!! אז פעם הבאה תקראי טוב טוב עד שתביני ורק אז תגיבי!! תודה ושלום! שולה! חחח סתם... שיר!

אני לא זוכרת ששאלתי אותך../images/Emo182.gif

מה לעשות. ולידיעתך קראתי את כל ההודעה שלך. את דיי סותרת את עצמך בהודעה. וכן, אני לא סובלת שאנשים חושבים שהם שווים יותר מחיות ונהנים להרביץ להם ולהתעלל בהם כאילו הם בכלל לא יצור חי. לא אמרתי שאת עושה את זה, אבל רמזת שאין לך בעיה לעשות וזה מעצבן.

אבל אחר כך אמרתי שאני נגד זה....

לא חשוב....בקיצור אני נגד זה....אני פשוט שונאת חתולים.....תאהבי אותם את אני לא אוהב אותם בחיים....פשוט לא...וזהו...כל כך ודעתו..... אני לא פה כדי לריב איתך.....

למה לויכוח המסכן הזה את קוראת ריב?

ולא אמרתי לך לאהוב חתולים אני לא מבינה מה את רוצה. כולה אמרתי שלדעתי זה ממש גועלי להתנהג ככה לכל בעל חיים שהוא. כי מי שמסוגל לפגוע בבע"ח מסוגל לפגוע בכל אחד. לא כל בנאדם חייב לאהוב חיות, אבל זה שאת לא אוהבת משהו זה לא אומר שאת צריכה להתחיל לחלק לו בעיטות.

פפפפפ ../images/Emo45.gif!! סוף סוף עוד אנשים עם

שכל שחושבים שחתולים חייה מגעילה!!! איכסס לא סובלת אותם!! חוץ מזה שכל הזמן נכנסים לנו לחניות חתולים ומחרבנים שם אני שונאת אותם כי הם טיפשים, מכוערים, נודניקים ומעצבנים!! ולא יודעים לעשות שום דבר חוץ מ: מאו מאו מאו מאו!!! מצידי שיכחדו מהעולם...

טוי בוי

New member
../images/Emo45.gif

בעיה שלכם שאתם לא אוהבים חתולים...חיה מושלמת
חוץ מהקטע שהם נדחפים לפעמים בחווה לאוכל ואין לך אוכל.....חחח

Unreachable

New member
מעניין

אנשים שחושבים שחתולים זה חיות מושלמות- לחלוטין הן טיפשים (כמוני) הם טיפשים? טוב תודה.

S H I L G I

New member
חתולה טיפשע יש רק אחת..../images/Emo3.gif

והיא כמובן: נולי |טיפשות| רואים שהיא הבת (המאומצת) שלי

Sweet SuGaR

New member
מושי אימפריה!!!!!

ושימותו הקנאים!!!! חתולים הם אחלה חיות... אם נותנים להם אהבה הם גם מחזירים והטיפול גם הרבה יותר קל!!! מושיייי החתולה המעופפת!!!!

TauraMan

New member
חחחח חתולים זה איככ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

וגרשון הומו

למעלה