היי

היי../images/Emo80.gif

התערבתי עם החבר שלי על נושא פירות וירקות. אני אמרתי שכל מה שיש לו גרעינים הוא פרי. הוא במחשבה שכל מה שצומח על העץ זה פרי וכל מה שעל האדמה- ירק. מכאן ששאלתנו האם מלפפון ועגבנייה שהם בעלי גרעינים אך גדלים על שיח הם פירות או ירקות? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לנו בשאלה הזו...

פרי וירק......

השאלה החשובה היא: על מה התערבתם??
זה נכון (לפי הסבר שפעם קיבלתי) שכל מה שיש לו גרעינים הוא פרי וירק הוא ללא פרי. כלומר תפוח אדמה, בצל הם ירקות ולפי התאוריה מלפפון הוא פרי....
עד כמה זה באמת נכון, אני צריכה לאתר שוב את אותה מורה מכיתה ח' שבטח כבר מכינה לנכדיה סלט פירות ממלפפון ועגבנייה.....
שוב, תלוי על המ ההתערבות, אוליי שווה להפסיד...
צריך לבדוק עם מועצת הפירות והירקות...... לא מצאתי את האתר שלהם.

זהו../images/Emo80.gif

שבמועצת הפירות מלפפון ועגבניה לא מוכרים כפירות. ובמועצת הירקות כן. אני בדקתי. אבל אני יודעת שאני צודקת, אני רק רוצה להוכיח אותו על טעותו. על מה התערבנו? הממממ... זה שמור כבר לפורום סקס לנוער

תארתי לעצמי על מה התערבתם ../images/Emo8.gif

אבל הנה לכולנו יש אתגר....... לחפש הוכחה בכתובים על מהות המלפפון והעגבנייה...... ואם תסלחו לי לגרע, אני חייבת להזיז את עצמי אחרי שעשיתי מבחן ל IQ שלי שבינתיים התייבש, אבל אני מתארגנת והחברות שלי מתארגנות, אורזות את הילדים
ה
חותכות קצת
כמובן לא שוכחות
ויורדות לים.....

../images/Emo62.gif אממ.. מה יותר פשוט מאשר

לפתוח מילון ולראות שההגדרה של "מלפפון" היא ירק? אני פתחתי (בשבילך
) מילון ספיר, ושם כתוב: מלפפון - 1.ירק מאכל מוארך בעל צבע ירוק, קישוא הגינה ממשפחת הדלועיים. 2. מלון, אבטיח צהוב. (WTF?
) עגבנייה, עגבניה - ירק ממשפחת הסולניים שמוצאו באמריקה הטרופית ופריו אדום ועסיסי, נאכל חי או מבושל.

למעלה