היי!

ככה:

‏/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo24.gif מאיתנו: שושנה ואברום או בקיצור; שו``א.... ברוכה הבאה.

סוג ב

New member
שלום שלום

לפני שנברך אותך ונפרוש את השטיח.. קראי את תקנון הפורום בתחילת הדף. הציגי את עצמך יפה (לא "מי אני? אני! ומה שענית בהמשך...) קחי אותנו ברצינות וניקח אותך גם... מבטיחה לך מלא חיבוקים אח"כ...

סליחה, אנסה שוב

שלום
לספר על עצמי... אני בת 17, אני גרה בחו"ל. אני ממשפחה דתית-חרדית, אבל מה לי ולדרך חיים הזו אפחד לא יודע. אני לא ממש שומרת שבת (מחללת בקטנה, בלי שזה יפריע לסוביבים אותי), כשרות, זה גם בסימן שאלה. היתי רוצה לצאת, אבל יש כ"כ הרבה דברים שמונעים ממני לעשות את זה, ובמקום הראשון עומד הפחד. אני מפחדת לאבד את כל מה שיש לי ואת מי שיש לי. אם אתם רוצים עוד פרטים, תשאלו, תרגישו בנח!

נראה לי בחו"ל יותר קל להיעלם פה ושם

וכך יש יותר אפשרויות לבדוק ולהכיר את העולם החילוני לפני שמחליטים לחתוך.

אני מכירה את העולם הזה טוב מאוד

אבל אני לא רוצה לעשות את זה בחו"ל רק מבחינה אחת, שזה יכול להראות ממש לא טוב ליד המורים שלי וליד האנשים שאני בעצמי החזרתי בתשובה.

mister xy

New member
כולנו פחות או יותר במצב הזה

רוצים לצאת אבל פוחדים מההשלכות של זה. ההבדל הוא שאת צעירה והחיים עוד לפנייך. אה, כמעט שכחתי,
סתם מעניין, איך הגעת לפה ?

mister xy

New member
קחי את הזמן הדרוש

זה תהליך ארוך שלא בא ברגע. אני מקווה שתצליחי להשתלב פה ותוכלי להפיק את המירב מהפורום. (האמת שזאת לא התקופה הכי טובה של הפורום כי מישהו החליט שצריך עכשיו לחגוג איזה ארוע שקרה לפני 3000 שנה ובגלל זה כל החבר'ה עסוקים עכשיו)

תיקון טעות ../images/Emo13.gif

האמת שזאת לא התקופה הכי טובה של הפורום כי מישהו החליט שצריך עכשיו לחגוג איזה ארוע שהאגדה מספרת שקרה לפני 3000 שנה ובגלל זה כל החבר'ה עסוקים עכשיו

תאר לך

שהינו צכים לחגוג את כיפה אדומה באכילת זאבים ובלבוש אדום. וכן את זהבה ושלושת הדובים באכילת דיסה מצלחתו של דב... מי יודע אולי עוד כמה שנים יהיה חג הארי פוטר הכול יכול להיות והוכחה זה פסח...

סוג ב

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקיימת הבטחות.. ברוכה הבאה, או בלעז-

למעלה