היי

היי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

חדשה פה... שמי בר. חולה על איפור (מאפרת את כל החברות) ויש לי שאלה- אני רוצה לקנות סט איפור. משהו שיחזיק מעמד (ולא סתם אומרת, יש לי ניסיון לא כ"כ טוב..
) יש לכם אולי איזשהי המלצה על חברה (אם זה איכותי, לא איכפת לי ממש המחיר) אני מעדיפה להגיע לחנות שאני כבר יודעת מה אני רוצה, ולא שהמוכרות ישגעו אותי...
אז
ואחלה פורום!!

RReuTT

New member
הערכות איפור של ברברה וולף

ושל קאסטרו דיי טובות, אני יכולה להמליץ לך עלייהן מניסיון אישי. אלא אם כן את רוצה משהו מקצועי יותר.... המוצרים של מונקו לא רעים בכלל אפילו טובים מאוד וגם של אנה לוטן ואת השאר אני אתן לחברי הפורום להמליץ..

נ ע מ ה א

New member
ברברה וולף?? קסטרו?? ../images/Emo5.gif

תנסי את של דיור.... ממש ממש ממש יקר, אבל נורא נורא נורא משתלם! (הערכות לא ממש גדולות, אבל עדיף קטן ומשעשע מאשר גדול ומזעזע... לא? בעצם.... איך לעזעזל המשפט הזה הולך??? מישהו?????????????????)

RReuTT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את המשפט הזה כתבתי פעם בפורום אחר..... וכן, הוא הולך ככה. נתתי לה אופציות נורמליות יחסית לשוק.... לא חשבתי שהיא רוצה משהו מקצועי.... אבל כמובן שהמלצתי לה גם על משהו מקצועי יותר... תקראי שוב אם לא שמת לב...

yottami

New member
אני דווקא חושב שלרכוש סט זה כן כדאי

רצוי לבחור גוונים שאוהבים ולא סתם....כלומר אם יש בסט גם מייקאפ ופודרה אני ממליץ שתבדקו אם זה מתאים לכן לפני שאתן קונות את הסט....לאילמקיאג' בהחלט יש צלליות יפות אבל הסטים בהחלט לא משתלמים שם....משום שהמחיר מאד יקר.....במקומות אחרים יש מלא מבצעים ובדרך כלל הצצליות גם טובות מאד........אני לא חושב אגב שצלליות צריכות להחזיק הרבה זמן כלומר מבחינת בזבוז של חומר....כי תמיד כיף לקנות צלליות חדשות ולחדש כל הזמן.......לא צריך לקנות איפור ל3 שנים זה מיותר.....

iyד eNוגyת

New member
לפי דעתי ערכות איפור הן הדבר הכי לא

שווה שקיים.....עד היום קניתי/קיבלתי וכו' כמה וכמה ערכות די טובות דווקא, אבל אני רואה שזה הכי לא משתלם שיש..... זתומרת הסמקים שיש בפנים אף פעם לא מתאימים לך, ופתאום אחרי שאת באה להשתמש את מגלה שהצלליות 90% ממש מכוערות ובכלל מה שלא יהיה איכשהו את משתמשת בפחות מחצי, וזה לא חוסך אגורה...... אני ערכות בחיים לא קונה יותר....תשקיעי בצלליות, גלוסים, מברשות, רימל- כל דבר לחוד, ולא תתחרטי

למעלה