היי

The Snow Goose

New member
היי../images/Emo70.gif ../images/Emo53.gif

היי מה נשמע? אני צריך עזרה- יש לי פטיפון(!) אבל, נראה לי החלק הכי בעייתי נהרס- המחט..=\ אתם יכולים לעזור לי? איפה אני יכול למצוא מחט לפטיפון? תודה מראש דן

pureTHC

New member
ממש לא בעייתי

מחליפים את הראש עם המחט. יש חלפים כאלו למכירה בכל חנות לצרכי מוזיקה וDJ בת"א ובחולון. תתכונן להוציא איזה 300 ש"ח על זה בכיף...

dpascal2

New member
תלוי איזה פטיפון

אם זו גרוטאה יפנית (בד"כ נשמע יותר גרוע מ-CD) כבר עדיף לך להסב אותו לאובניים ולקחת קורס בקדרות. אם זו קלאסיקה אירופאית (Linn,Thorens,Rega וכו') אז תמיד יהיה לזה שוק ותוכל למכור אותו באחד הפורומים בלי בעיה. לגבי השאלה שנשאלה על אבזרים לפטיפון אני מציע להתרחק מחנויות של DJ-ים ולהתמקד בחנויות של אודיופילים - זאת בהנחה שאתה לא רוצה פטיפון שישמע כמו רדיו-דיסק של 205 GTI. יותר פרטים במדריך לשולה הפנינים (ראה לינקים מצורפים בתוכו). תרגישו חופשי לפנות אלי אישית.

Disposable Hero

New member
אהבתי את זה שבאת לפורום רוק מתקדם

בשביל לשאול שאלה כזאת... כלומר: פטיפון=מוזיקה טובה=רוק מתקדם=פורום רוק מתקדם

dpascal2

New member
שוב, זה תלוי איזה פטיפון יש לך.

קודם כל למה לא להחליף רק מחט ? אם אין ברירה וצריך להחליף ראש אז נשאלת השאלה האם מדובר באיזה ג`אנק יפני ואם כן אז לקנות לו ראש ב-300 שקל זה כמו לשים מושבי עור לפיאט 600 מ-1970. אם זה תותח אנגלי או שוויצרי אז זה כן שווה. בכל מקרה תפנה אלי דרך המסרים האישיים ואשמח לעזור לך,פשוט לא נראה לי שהנושא הזה מעניין את כל העולם ואחותו.

אני קניתי את המחט שלי

ב"חוד המחט" בת"א. אם אתה מעוניין, שלך לי מסר בפרטי, נראה לי שיש לי את הטלפון איפשהו...

למעלה