היי

to the end1

New member
היי../images/Emo69.gif

בשבועות האחרונים די נעלמתי מהפורום ולא פתחתי את הפינה הקבועה שלי "סיכום שבוע",אחרי שהייתי אחת הבנות היותר מעורבות ותורמות להצלחת הפורום. אבל כמו שכבר סיפרתי לכם אם אתם זוכרות שסבתא שלי הייתה מאושפזת הרבה זמן בבית חולים מה שמנע ממני להגיע לפגישה שלי אם הנהלת הפורומים.והשבוע סבתא שלי נפטרה מה ששבר אותי לגמרי. מאוד קשה לי אם מה שקרה בגלל שהמשפחה שלי הייתה הכי קרובה אליה וגרנו הכי קרוב אליה. אז בגלל כול זה אני לא יהיה כאן בשבועות הבאים אני צריכה גם לעזור למשפחה שלי לעבור את איכשהו... היה חשוב לי לספר לכם את זה כדי שתדעו שלא נטשתי את הפורום או שום דבר אחר. בכ"ל מקרה כול אחד\אחת יכולה לתוח את הסיכום שבועי במקומי.

Anna Banana25

New member
תהיתי לאן נעלמת.

מצטערת נורא לשמוע על סבתא שלך. מאחלת לך ולמשפחתך רק טוב

riktal

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo140.gif

אני יודעת מה זה לאבד סבתא קרובה. אמא של אמא שלי היתה סבתא כזאת וכשהיא נפטרה, אומנם הייתי צעירה אז (בת 14), אבל היא היתה המוות הראשון שחוויתי וכאדם שמאוד אהבתי זאת היתה חוויה איומה ומאוד קשה ועד היום אני זוכרת כל רגע ושניה באותו יום נוראי. בכל אופן, מה שרציתי להגיד זה שאני מאוד מבינה אותך, אבל אני יכולה להבטיח לך שהמשפט "הזמן מרפא את הכל" הוא לא סתם מילים וזה באמת מה שקורה בסופו של דבר. כרגע זה נורא קשה, אני יודעת והכאב אף פעם לא יעבור לגמרי, אבל ככל שיעבור הזמן הוא יהיה פחות ופחות נוראי. ודבר נוסף שאותי מחזיק זאת האמונה שיבוא יום ואני אראה אותה שוב (כן, אני באמת מאמינה בזה
).

mor1450

New member
ואוו, אני ממש מצטערת..

אין דבר יותר קשה מלאבד אדם קרוב... החודשים הקרובים יהיו קשים, אבל את תראי שבסוף החיים איכשהו יחזרו למסלולם הרגיל (עד כמה שאפשר), כי זה הטבע שלנו. תיהי חזקה בשבילך, בשביל המשפחה שלך, ובשביל סבתא שלך ז"ל, שאני בטוחה שזה רצונה.

משי22

New member
../images/Emo201.gif

אין לי מילים. תהיי חזקה, אנחנו מתגעגעים אלייך כאן

G Baby

New member
כבר הורגש בחסרונך.. ../images/Emo10.gif

משתתפת בצערך ושולחת איחולים שתהיו חזקים

למעלה