היי!

היי!../images/Emo6.gif

אני חדשה פה... אמ...אני חברה של יערה {yaaronet bloom} קוראים לי ספיר ואני בת 13 מפרדס חננה... האייסי שלי: 308075726 והמסנג'ר שלי: [email protected] בתקווה להשתלב פה...
0פ*ר

SailoR VenuS

New member
וולקאם!../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

אני רותם או בקיצור רותם.(אבל אני מעדיפה יותר את הקיצור >_>;) אמ כן....Oo;

yaaronet bloom

New member
ברוכה הבאה מאמי!!!!!!!

כן ספיר!!!!!!!! יופי טופי!!!!!! איזה נחמדה את!!!!!! אני רציתי להגיב ראשונה אבל בגלל העקשנות הבילתי פוסקת שלך לא הצלחתי להגיב!!!!! טודע רבה!!!!!!! טוב אז עכשיו נעבור למשהו יותר טוב... יופי שהצטרפת... (כן אני כאן לידך...אבל לא משנה.....) והשתלבות נעימה!!! ועכשיו קצת עליה!!!!!! ילדה חמודה עקשנית ולפעמים מעצבנת אבל כיף להיות איתה... וגם קצת שכחנית כמו עכשיו למשל שאכלנו גלידה לפני שעה ושכחנו להכניס אותה למקפיא אז נהייתה לנו שלולית ענקית!!! חח אנחנו משוגעות... ואת אתן שואלות מה אני עושה אצלה אז יש לנו היום שביתה עד 10 וחצי... יש!!!!! איזה כיף!!!!!!!! חצי מבצפר עומד בחוץ מחכה שיפתחו ת'שערים ואני והיא נמצאות בבית ועושות חיים!!!!! ואווווווווו אני לא מאמינה על עצמי!!!!!! איזה מגילה... אבל זה בטח ממש ממש לא מעניין אותכן אז לא חשוב!!!

karin byrne

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!!!!!

אני קארין...בת 15...מקרית ים....נעים מאודדדד!!!מקווה שתהני פההה...האנשות פה אחלההה...

T u r n e r 1

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה! אני לימור.. ואני רואה שאת אוהבת את ויגו מורטנסן לפי הכינוי שלך

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאמ...ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

שמי דורית ו...אני בת 14
השתלבות נעימה! מאחר שאני רואה שאת מעריצה גם את ויגו הנה תמונה של אורלנדו וויגו ביחד

../images/Emo39.gif נצל"ש למי שפיספסה את "טרויה"

מאחורי הקלעים יכולה לראות עוד מעט בערוץ E! את התוכנית ...(אחרי חדשו ערוץ הבידור...

orlando my love

New member
ברוכה הבאה! לא תאמינו מה קרה לי

קוראים לי הדר ואני בת 14 האייסיקו שלי הוא 155421332 גם אני קצת חדשה ואני יכולה לספר לך שהבנות פה מדהימות! תיצרי קשר...

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gif-ברוכית!../images/Emo25.gif....

תהני בפורומינו הקט והאהוב.... שמי מיכל, בת 14.5,מירושלים... איסי:297678384 (בת דודה של נטלי007)

orlando my love

New member
אופס שחכתי לכתוב מה קרה..

אוקיי חברה שלי הביאה לי תמונה שלו מממממש מדהימה וכשהגעתי הבייתה שמתי אותה על השולחן ואחותי שפכה עליה בטעות מיץ תפוזים!!! מזה התעצבנתי אז תליתי אותה לייבוש על הדבר הזה שתולים עליו כביסה.. חחחח די מצחיק אם חושבים על זה. איפה נמצא אורלנדו בלום בימים אלו???

Sweet 6teen

New member
ברוכה הבאה!!!

אני מעין :) השתלבות מהירה, נחמה וכייפית לאלללה!!!! זה האיי סי שלי--> 148180787 את מוזמנת לצרף אותי בכייף (רק לרשום בבקשה לאישור שאת מפה!) נשיקות!

AmiTutiT14

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני עמית, בת 14 עוד מעט, תהני פה!

נטלי007

New member
../images/Emo13.gifברוכית ענקית!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ברוכה הבאה לפורום של החתיך האלוהי : אורלנדו בלום אבקורס!! מקווה שתהני!!!!!

ƒeya Luny

New member
היי ברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif

אני ליאת בת 16 :) וגם אני דיי חדשה פה...

למעלה