היי
טסט פנימי!

yelly

New member
היי../images/Emo6.gif ../images/Emo101.gif טסט פנימי!

שלום לכולם, ביום ראשון יש לי שיעור מס' 30 וטסט פנימי אני, איך להגיד, קצת חוששת בכל זאת מוציאים לי את המורה מהאוטו ושמים אותי עם מישהו אחר שבוחן אותי. בקיצר אני לא אשגע אותכם אבל אשמח לקבל טיפים, דברים בסגנון של "WE LOVE YOU YELLY" , ו..אני סומכת עליכם תודה!

N I R VA N A

New member
WE LOVE YOU YELLY../images/Emo13.gif

סתם... שיהיה בהצלחה!!!! ותספרי אחר כך אם עברת או לא....

מור~!

New member
טסט פנימי ../images/Emo6.gif

אתמול ישבתי עם המורה שלי לשעבר באוטו בזמן שחיכינו שמורה אחר יסיים לעשות טסט פנימי לאחד התלמידים של המורה שלי "תיקח אותם קצת יותר מ5 דק', שירגישו שהם עושים משהו בשביל הכסף שהם שילמו" כשניסיתי להוציא ממנו אם זה הכרחי כל הטסט האידיוטי הזה, הוא אמר שזה חובה ואין דרך לצאת מזה. ומצד שני - אחת החברות שלי דילגה על המבחנצ'יק הנ"ל וגם אמא שלי (מורה לשעבר) אמרה שזה סתם עוד דרך להוציא כסף מהתלמידים. איך שאני רואה את זה - המטרה של המבחן הפנימי היא לבדוק אם את מסוגלת לתפקד כשמישהו אחר יושב לידך, כמו שאת חוששת. אבל תכלס, הוא יעביר אותך כל עוד לא תיתקעי בשומדבר. "מור, נהגת קצת מהר ולא הסתכלת מספיק טוב כשנכנסת לצומת, אבל אני מעביר אותך בכל זאת - תדאגי לשפר" נו באמת... קצת מהר?! זה בחיים לא יעבור בטסט חיצוני וגם לא הכניסה לצומת כמו שאמא אמרה - עוד דרך להוציא מהתלמידים כסף (והרבה) הסיכוי ש"תיכשלי" קטן מ1% אל דאגה בהצלחה!

המורה שלי מגדיר את זה ככה:

אין דבר כזה להכשל בטסט פנימי! אף אחד לא נכשל בטס פנימי... מקסימום הוא עושה טסט פנימי חוזר!... אבל להכשל?? לא! חחחחח D-:

yelly

New member
תודה לכולם

אני מקווה שילך בסדר... ד"א אני משלמת על זה אגרה 130 ש"ח האם זה נורמלי?בגדר הסביר?

yogm16

New member
תקשיבי.....

טסט פנימי זה השטות של החיים, מה שמור אמרה זה כלום, אני בטסט הפנימי שלי קיבלתי ברקס איזה שלוש פעמיים נסעתי על הפנים הייתי לחוץ רצח והעבירו אותי, ידידה שלי בטסט הפנימי לא עצרה בעצור והעבירו אותה. תביני לבד למה שווה הטסט הפנימי

בלגאנים

New member
אני שילמתי 113 שקל על אגרה

איך זה הגיוני? ולא היה לי אף פעם טסט פנימי

yelly

New member
אוקי היה על הפנים! ../images/Emo122.gif../images/Emo4.gif

עשיתי כ"כ הרבה שטויות שזה פשוט מדהים! שטויות שלא ידעתי שקיימות בכלל. מהרגע שעליתי עם הגלגל האחורי על אי תנועה ב5 דקות הראשונות רק התחילו לי השטויות.. כ"כ מביך.. בחיים לא כרגע לי דבר כזה.. בסוף הוא אמר לי מה לתקן בעקבות הטסט, ואז ישבתי וחשבתי לעצמי והגעתי למסקנה שכל הטעויות שעשיתי היום- לא קרו לי אף לא פעם אחת בכל ה30 שיעורי נהיגה שעשיתי עד עכשיו. מסקנה: ההתרגשות יכולה עוד להרוג אותי זהו. אני מקווה שהטסט הזה לא ישפיע יותר מדי, ושזה רק יגרום לי להיות יותר מחוזקת לטסט החיצוני. ד"א יש סיכוי ולו הקטן ביותר שאני אצטרך לעשות שוב טסט פנימי ? (נהגתי כמו תלמיד בשיעור 10 בערך..) תודה לכולם! יעל

מור~!

New member
אם הוא אמר שעברת אז לא

זו בעצם המטרה של הטסט - לראות איך את מתפקדת כשהמורה שלך לא נמצא לידך

yelly

New member
הוא לא אמר לי במפורש כלום

הוא אמר לי מה לשפר ולא אמר משהו בסגנון עברת\לא עברת.

למעלה