היי../images/Emo55.gif
מקווה שאני כותבת בפורום המתאים, כי אני ממש צריכה עזרה: בקרוב אני עוזבת את מקום עבודתי, וברצוני להכין מתנות פרידה לצוות המקום. בגדול, הרעיון הוא מתנה כללית+מתנה אישית לכל אחד. עד עכשיו, חשבתי על הרעיונות הבאים: מתנה כללית
לוח שעם גדול [שיתלה בחדר צוות], עליו תלויות תמונות של צוות המקום [תמונות שצולמו בעבודה ומחוצה לה]. את הלוח אני מתכוונת כמובן לקשט, אך העניין הוא שהייתי רוצה שישמש גם כלוח מודעות [מאד נחוץ אצלנו]. השאלה, איך להעביר את הרעיון שהלוח מיועד גם לתליית מודעות? ואיך לשלב את התמונות על הלוח? ובכלל, האם לוח שעם הוא מתנה מספיק יפה, מקורית? מתנה אישית
אין לי כמעט רעיונות. חשבתי על כוסות [מאד שימושי אצלנו] מלאות בשוקולד- הבעיה שהשתמשו ברעיון זה לפניי. מחזיקי מפתחות- גם, מאד שימושי, אך נראה בנאלי מידי. העניין הוא שאני חייבת כאן משהו שימושי לכל 30+ אנשי הצוות, לא איזה עציץ שינמק אצלם בבית. פליזזזז, חייבת עזרה. אני תקועה.
מקווה שאני כותבת בפורום המתאים, כי אני ממש צריכה עזרה: בקרוב אני עוזבת את מקום עבודתי, וברצוני להכין מתנות פרידה לצוות המקום. בגדול, הרעיון הוא מתנה כללית+מתנה אישית לכל אחד. עד עכשיו, חשבתי על הרעיונות הבאים: מתנה כללית