היי

• פותח הנושא o f a
  • פורסם בתאריך

o f a

New member
היי../images/Emo55.gif

מקווה שאני כותבת בפורום המתאים, כי אני ממש צריכה עזרה: בקרוב אני עוזבת את מקום עבודתי, וברצוני להכין מתנות פרידה לצוות המקום. בגדול, הרעיון הוא מתנה כללית+מתנה אישית לכל אחד. עד עכשיו, חשבתי על הרעיונות הבאים: מתנה כללית
לוח שעם גדול [שיתלה בחדר צוות], עליו תלויות תמונות של צוות המקום [תמונות שצולמו בעבודה ומחוצה לה]. את הלוח אני מתכוונת כמובן לקשט, אך העניין הוא שהייתי רוצה שישמש גם כלוח מודעות [מאד נחוץ אצלנו]. השאלה, איך להעביר את הרעיון שהלוח מיועד גם לתליית מודעות? ואיך לשלב את התמונות על הלוח? ובכלל, האם לוח שעם הוא מתנה מספיק יפה, מקורית? מתנה אישית
אין לי כמעט רעיונות. חשבתי על כוסות [מאד שימושי אצלנו] מלאות בשוקולד- הבעיה שהשתמשו ברעיון זה לפניי. מחזיקי מפתחות- גם, מאד שימושי, אך נראה בנאלי מידי. העניין הוא שאני חייבת כאן משהו שימושי לכל 30+ אנשי הצוות, לא איזה עציץ שינמק אצלם בבית. פליזזזז, חייבת עזרה. אני תקועה.

מתנות לצוות במקום העבודה

קודם כל, צל"ש על ההשקעה במתנות פרידה
לגבי לוח השעם- נראה לי רעיון נחמד וטוב, במיוחד כשאת אומרת שזה משהו נחוץ אצלכם. איך להעביר את הרעיון שהלוח מיועד גם לתליית מודעות? כמה הצעות: - לחלק אותו לשני חלקים, על-ידי הדבקת פס צבעוני באמצע. בצד אחד יהיו תמונות של הצוות, בצד השני את יכולה לעשות כותרת: לוח מודעות. נראה לי שזה יהיה די ברור ויבהיר למה החלק הזה מיועד. אפשר, דרך אגב, לבצע את אותו הרעיון של חלוקת הלוח אבל בצורות אחרות- למשל: באמצע מקום למודעות, ומסביב, כמו מסגרת, להצמיד תמונות של הצוות. - לצרף פתק, בחרוזים למשל, שיסביר למה מיועד הלוח. רעיון אחר למתנה כללית: שעון קיר (אולי עם תמונה של הצוות), רדיו-דיסק, מתנות אישיות- מחזיק מפתחות דווקא נראה לי נחמד רעיונות נוספים: סימניה מושקעת, עט, תיקיה מקושטת, אלבום תמונות קטן (מאלה של 36 תמונות. אפשר לשים מראש תמונה משותפת/תמונת צוות/תמונה יפה עם ברכה בעמוד הראשון או בתוך הכריכה), כדור ים מתנפח לכבוד הקיץ...

למעלה