היי!!

LARAS

New member
היי!! ../images/Emo54.gif

קודם כל, אני לא ממש חדשה בפורום, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אבל אני כל הזמן קוראתץ מה שאתם כותבים פה, ותאמינו לי, זה עוזר. אוקיי, רק רציתי לדעת מה דעתכן, מה עדיף ליפ-גלוס צבעוני רגיל או ליפ-גלוס צבעוני עם נצנצים, כי לפני מה שאני ראיתי הקטע עם הנצנצים לא בדיוק הולך עכשיו... ביי ביי

אם את הולכת למסיבה דיסקו וכאלה

ואת מתאפרת צבעים נוצצים ובולטים אז שימי עם נצנצים אבל ליום יום זה לא ממש בוגר כמו שדממה רועשת אמרה

7Lolly pop

New member
הייי...לפי דעתי....

אני חושבת שליפ גלוס שקוף זה הכי יפה ותמיד הולך. ואת צודקת לגבי הנצנצים.זה באמת לא הולך בזמן האחרון. ובכלל,נצנצים לא מתאימים לכל דבר. lolly pop7

נכון... הליפ גלוס עם הנצנצים

לא ממש הולך עכשיו.. למרות שאני באופן אישי ממש אוהבת אותו למועדונים וכאלה...אני אוהבת להיות נוצצת... אבל בכל אופן עכשיו הולך כל הליפ גלוסים בלי הצבע או עם הצבע הממש עדין... עכשיו הולכים כל הגוונים של בורדו, ורוד מסטיק וכו´... אני חושבת ליום יום עדיף את הליפ גלוס השקוף או עם הצבע העדין הזה... ולמועדונים וכאלה אני אישית מעדיפה את הנוצצים, הבולטים או הצבעים הגסים החזקים... רעות

לא מדוייק!

המראה המבריק והנוצץ מאוד מאוד אופנתי!!!! השאלה היא שאלת העיתוי. ליום יום עדיף באמת להשתמש בצבעים הפחות נוצצים ויותר טיבעיים, אבל לאירועים אני בהחלט ממליצה על מבריק ונוצץ.

למעלה