היי

פיונית1

New member
היי../images/Emo53.gif

אני מחפשת מתנה לחברה טובה. אנחנו חברות כבר 6 שנים כבר ואין לי מושג מה להביא לה הפעם. היא היתה ממש מקורית במתנה האחרונה שלה לי קנתה לי אביזרים נלוים לאוטו שבו אני בקושי משקיעה מפאת חוסר מזומנים מה עושים???

KarinDi

New member
המלצה חמה

האם עיינת בטאגליינס לפני? אם לא, אני ממליצה בחום רב על שרשור המתנות לחברה טובה! ואם חיפשת ולא מצאת, ספרי לנו עליה קצת יותר (תחביבים, גיל, תקציב) וננסה לעזור יותר!

פיונית1

New member
טאגליינס?

מה זה? את מתכוונת לשרשור ההצעות ערכות יום הולדת נניח לפי נושא מסוים? כי אם כן אז אני מחפשת משהו קצת יותר בוגר או יותר נכון חומרי. שיראה מחשבה מצד אחד אבל גם יהיה שימושי. הכוונה לאיזשהי מתנה שהיא לא אוסף של מתנות קטנות "ילדותיות" אנחנו בנות 25. אני מתנצלת מראש אם זה נשמע יומרני או משהו כזה. היא סטודנטית מסיימת תואר ראשון, אוהבת קניות,בגדים ואביזרי אופנה. כבר קניתי לה פיג'מה, תיק, מובייל לדירה החדשה, בגדים היא לא צריכה. שעון ואין לי רעיונות יותר מזה.

לדעתי..../images/Emo9.gif

אני לא חושבת שיש גיל מסויים לשרשור ערכות הימי הולדת מכיוון שאפשר לבחור את המתנות לפי כל גיל המתאים לאדם שאליו אתם מביאים את המתנה, ובנוסף זהו רעיון מאוד מקורי ואני בטוחה שהיא תשמח. תחשבי מה היא צריכה ולפי זה את יכולה להכין לה מה שאת רוצה. את יכולה אפילו לקנות לה מגבת שכתוב עליה משהו מסויים.

למעלה