היי,

ירדנילה

New member
היי, ../images/Emo53.gif

בוקר טוב יש לי כלבת זאב מעורבת באסקי וברוטויילר (ככה אמרו לנו כשלקחנו אותה), היא בת כשנה וחצי ויש לי שתי שאלות לגביה: * מדי פעם היא משפשפת את אחוריה בגדר שמסביב למלונה שלה כאילו מתגרדת, מה זה יכול להיות? * היא כל הזמן נובחת במיוחד בשעת ארוחת הערב והלילה כי כשחם בחוץ היא לא מעיזה לנבוח, רק כשמתקרר, השכנים כבר העירו לנו שהם לא יכולים לישון ושהם יתקשרו למשטרה, וגם לנו זה מפריע אבל אנחנו ממש לא רוצים לאבד אותה היא כבר כמעט שנה אצלנו ושהיא הייתה קטנה היא לא נבחה בכלל כי היה לה אסטמה, טיפלנו בה והאסטמה עברה ועכשיו היא נובחת בצורה בלתי רגילה, מה לעשות? מצטערת שזה ארוך, אך בבקשה תעזרו לי. תודה

lilithmm

New member
תשובות../images/Emo107.gif

יכול להיות שיש לכלבה שלך טפילים כגון תולעים. מתי הייתם איתה אצל וטרינר פעם אחרונה? כדאי להכניס אותה בלילה הביתה ע"מ שלא תנבח...

ירדנילה

New member
אצל הוטרינר היא הייתה לפני שבועיים

בערך, ואסור לה להיכנס הבייתה אמא שלי הרשתה שנביא אותה בתנאי שהיא נארת בחוץ ובנינו לה מלונת פאר עם קירות לבנים וגג רעפים חמים בחורף וקריר בקיץ, לדעתי אין לה טענות לישון בחוץ ואפילו הם היא יכלה להיכנס הבייתה היא הייתה הורסת ושוברת הכל. אל תצעקו עליי "למה את משאירה אותה בחוץ" אין לי ברירה אבל בחוץ היא מרגישה כמו מלכה יש לה כל מה שהיא צריכה זה ממש כמו בית לא היה לה נעים בבית שהיו מרשים לה לשבת רק במקום אחד כדי שהיא לא תהרוס הכל ואי אפשר לחנך אותה היא ממש לא מסכימה וטוב לה ולי ככה.

lilithmm

New member
כלב בחוץ

יכול להיותר מאוד מאוד מאושר, בתנאי שהוא לא קשור. פשוט בלילה שהכל שקט הכלבה משועממת ומחפשת לה כנראה "דיבור" עם כלבים אחרים.... אולי תנסי לסגור אותה בלילה בחדר קטן וריק אם יש לכם כזה, כי בחוץ היא כנראה תמשיך לנבוח... עשיתי פה בית אומן לשני פודלטריירים גדולים, ובלילה, הם יללו כמו תנים! זה היה נורא! ממש צרחו. שמתי אותם בכלוב גדול וכיסיתו אותו עם סמיכה וזה הפסיק. אולי תנסי לתחום אותה בחוץ ולעשות לה חושך. תנסי.

be_roo

New member
יתכן גם שמדובר בבלוטות מלאות

באיזור האחוריים. בכל מקרה רצוי לקפוץ לוטרינר שיאתר את הסיבה.

למעלה