היי..

היי..../images/Emo42.gif

אתם יכולים להמליץ לי על כל מיני שירים\להקות רוק בסגנון של גרין דיי, גוד שארלוט וכאלו? או זמרים\להקות ישראליות..
תודה

One Echoe

New member
אמנים ישראליים:

זמרים: ערן צור רמי פורטיס ברי סחרוף ארקדי דוכין אביב גפן מאור כהן ערן מדר...יוצר חדש שיש לו אלבום שלם באינטרנט. זמרות: אפרת גוש ענבל פרלמוטר שילה פרבר דנה ברגר רונית שחר קורין אלאל להקות ישראליות: the girls electra פורטיסחרוף blackfield(חצי ישראליים) היהודים מוניקה סקס אינפקציה להקת היורשת(גם להם יש שירים באינטרנט) החברים של נטאשה. המכשפות אם תרצי אני אמשיך.

psychoit

New member
מוסיפה

להקות: כספר משינה בית הבובות בנזין כוורת זקני צפת גזוז זמרים: אריק איינשטיין שלום חנוך גידי גוב.

One Echoe

New member
איך שכחתי את שלום חנוך ואריק

איינשטיין, וגידי גוב! רציתי להוסיף את שלום חנוך ושכחתי=\

Sum41xGiRL

New member
גידי גוב

גידי גוב יכול למצוץ לי - UxSxF ****************************** בן זונה מכוער עם אוזניים בצוואר אידיוט חסר כישרון צריך להתנקש בך ובדן שילון גידי גוב יכול למצוץ לי(4X) גידי, גידי גוב-יכול למצוץ לי אז בוא ותן כבוד אז מה אם אתה שמלאני גם היטלר היה צמחוני שלושים שנה בלי אף שיר טוב מי זה אם לא גידי גוב גידי גוב יכול למצוץ לי(4X)

Sum41xGiRL

New member
יש עוד כאלה

אנחנו עושים גם בר-מצוות - UxSxF ******************************* אם נהנתם מההופעה ואתם צריכים להקה לחתונה אם נמאס לכם ממזרחית ואתם צריכים להקה אחת - להקת להיט אנחנו עושים גם בר-מצוות, אנחנו עושים גם חתונות לא נדבר באמצע השירים אנחנו גם לא דופקים מחירים תזרקו עלינו דולרים תשברו את הצלחות נעשה לכם את האירוע אנחנו עושים גם הלוויות אנחנו עושים גר בר-מצוות, אנחנו עושים גם חתונות

Francesco Totti

New member
אגב, בר מצוות

להקת הפאנק קאבר'ס Me First and the Gimme Gimmes הוציאו שנה שעברה אלבום הופעה חיה בבר מצווה שנקרא Ruin Jonny's Bar Mitzvah. אחלה אלבום, הם אפילו עושים שם הבה נגילה!

Sum41xGiRL

New member
כן, ידוע

אבל אני לא מאמין שאתה אוהב את זה.. לא ממש אהבתי. חוץ מהקאבר לSTAIRWAY TO HEAVEN פאט מייק מנגן שם

Francesco Totti

New member
זה אלבום חביב

יותר אהבתי את האלבום שלהם Take a Break מ-2003. יש שם קאברים טובים ל: Hello Ain't No Sunshine Crazy Nothing Comapres 2 U Isn't She Lovely I Believe I Can Fly Save The Best for Last ועוד קלאסיקות R&B בסגנון.

Sum41xGiRL

New member
הם נחמדים

אבל אני לא כל כך בקטע של קאברים, אתה מבין? אם אהבת אותם תשמע את SCREECHING WEASEL

למעלה