היי..

היי.. ../images/Emo42.gif

אני לא בדיוק חדשה כאן, אבל אתם בטח לא מכירים אותי מכתיבה בפורום. אני קוראת כאן מידי פעם [טוב, נוו.. כל יום
] והגעתי למסקנה שאתם אחלה אנשים אז אני יכולה להצטרף בשקט
אני אוהבת את אנג'י
כבר הרבה זמן, מאז הסרט הראשון של טומב ריידר, אבל מאז שראיתי את מר וגברת סמית' האהבה שלי אליה גדלה פי מיליון! היא כל כך יפה בסרט הזה, כל כך חמודה... גרר אין עליה, פשוט אין. היא ממש מותק של בחורה, ונשמה טובה..! מקווה [או יותר נכון בטוחה!] שאני אהנה כאן, סמדר
מצורפת: התמונה הכי חמודה שלה!

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

ושרון מלכי באמת אחלה.. ראיתי גם את האירוח שלה בתפוז חח

The Lost Girl18

New member
סליחה על הבורות אבל..מי זאת?

מי זאת שרון מלכי?! מה מי מו ומי זאת הסבתא הייצורה הזאת מצד שמאל היא מפחידה אותי

The Lost Girl18

New member
אה, עוד סדרה מטומטמת..

אני מכורה אליה אבל אני רואה אותה ובוכה מרוב שהיא מטומטמת טליה מצחיקה ברמווווווווווות..אני מתה עליה

Ma E

New member
למה מטומטמת? אני מתה עליה

זה כל הקטע שהיא מצחיקה כזה היא לא כבדה כמו כל טנלובלה זה כיף לשבת עם חברות ולצחוק על הצחוקים שהיו בפרק חחחחחחחחחחחחחחחחח ושרון באמת טובה היא מצחיקה לאללה.. וזה טוב שיש סוף סוף לסבית גאה בטלנובלה
גם לסביות וגם הומואים באותה סידרה.. זה משהו משהו
סידרה ענקית הטלנובלה הכי טובה שהייתה עד עכשיו

שרון../images/Emo99.gif ../images/Emo42.gif

היא כל כך מושלמת, ומצחיקה
וזה באמת טוב שיש סוףסוף לסבית גאה בטלנובלה, במקום אחת שמנסה להסתיר את זה!

DankaN5

New member
כן אבל

ההומואים למשל בסדרה מקבלים התייחסות הרבה יותר טובה, כולל הקבלה העצמית והבעיות עם ההורים ואיך לקבל את עצמך וכל מה שבדרך וטליה מציגים אותה כלסבית כלבה דוחה ויכולים לקבל רושם מוטעה ככה על לסביות לא כולם כאלו! חוצמיזה שטליה באמת מצחיקה אותי עם וייזתא חחחחחחחחחחחחח היא באמת טובה! קיצר סדרה נחמדה ביותר

Im The Sun

New member
על פי היוצרים של הסדרה../images/Emo42.gif

טליה מייצגת את המכשפות חחח

חחחחחח נכון ../images/Emo6.gif דרור נובלמן אמר

אתזה לא? התסריטאי חחחח אמרו באמת שהיא לא מייצגת טוב את הלסביות אבל בעיקרון הדגש הוא לא על המיניות שלה פשוט על זה שהיא בחורה\אישה עם כמה בעיות ממש קשות חח

FIRE GODDESS

New member
תסלחו לי אבל.....היא

לא נראה לי אמורה לשחק לסבית...הרי היא אוהבת את כפיר ורמי קוב.... וגם בחיים היא לא לסבית-היא יוצאת עם עופר...לא?

DankaN5

New member
../images/Emo6.gif לא טלי , ט-ל-י-ה וככה קוראים לה

בטלנובלה בחיים קוראים לה שרון ומי שדיברת עליה בסדרה היא רננה ובחיים היא טלי קצת בלבול

FIRE GODDESS

New member
לא הבנתי אותך אבל אני מדברת על

זאתי שמשחקת את רננה בסדרה... אמרתי שהיא לא אמורה לשחק לסבית וגם בחיים השחקנית הזאת בכלל לא לסבית...

DankaN5

New member
הא..

כן הקטע של טליה זה שבנוסף להכל היא ג-ם לסבית והם מציגים את זה בצורה דיי גועלית האמת אבל מזה משנה העיקר זה מצחיק! ו..כן בחיים לא נרהא לי שהיא לסבית חח היא בהריון..
נכון?כן יש לה בטן

The Lost Girl18

New member
וזאתי שמשחקת את טליה כן לסבית?

יעני במציאות? או שאפ'חת לא לסבית וכוסאומו הכל נכנס בטלנובלה וזהו!

למעלה