היי

GATINHA

New member
היי ../images/Emo42.gif

לא יודעת אם זה קשור לפה... קנו לי את טבעת 5 המתכות עם א ל ד (נגד עין הרע) ביום ששמתי את הטבעת נגנב לי האוטו על כל תכולתו.... קשור? להחזיר את הטבעת? יש דרך לבדוק ו"לתקן" אותה?

Tal_Ya_Tal

New member
היי ג'אטינה../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gifאין

לי מספיק מידע על טבעת חמש המתכות אך היא נדונה בדפים קודמים של הפורום נסי למצוא. אך שאלה לי: למה את צריכה הגנה מפני טפו..טפו
או למה את זקוקה להגנה בכלל? מגננה מזמינה את המתקפה
L&L TALYA

GATINHA

New member
היי ../images/Emo42.gif

צריכה...
הרבה צרי עין מסביבי... איך מתחזקים כדי לא להיות במגננה?

מפסיקים לתת לזה תשומת לב

ובכך מפסיקים לטעון את האפשרות הזאת באנרגיה. צרות עין לא יכולה לפגוע בך אם לא תתמקדי בה ותהפכי אותה ליותר ממה שהיא באמת. עין רעה היא עניין של שכנוע עצמי. חבל לירות לעצמינו ברגל.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifובנוסף לדבריו של אש

כאשר אנו רואים את האחרים כמושלמים, אנו מאפשרים לעצמנו לחוות שלמות זו בתוכנו. אם תכירי בכך שהתבונה האינסופית (התודעה המוחלטת) יוצרת את נסיבות חייך דרך מודעות הנשמה (העצמות המודעת) שלך ותקחי אחריות מלאה לדברים שאת מושכת אל תוך חייך ללא שיפוט או האשמה, תלמדי שאין מקריות ביקום. אנו תמיד מקבלים את מה אנו מבקשים. אך היות שרבים מרצונותינו מצויים בתת- המודע שלנו, הדרך היחידה לדעת מה אנו ב-א-מ-ת רוצים , היא פשוט להתבונן סביבנו ולראות מה קיים בחיינו
פחד מזמין פחד.
צרות עין
ממגנטת צרות עין. אהבה
ממגנטת א-ה-ב-ה
תביני, מודעותנו יוצרת את חיינו בדיוק כפי שהם. כשאת נותנת אמון בתמיכת היקום בך, ככל שתתמקדי בדברים הפועלים בצורה מושלמת בחייך, כגון שמחה, אושר בריאות והרמוניה במערכת היחסים, כך הם מתחזקים ומתרחבים. אות תוכלי להיות זאת אשר אוחזת בשלט רחוק של חייך
טבעת, לא טבעת, אני לא מכירה אותה בכלל
L&L TALYA

GATINHA

New member
אני יודעת...

ומבינה.. אבל כשאני מרגישה בקנאות או רוע של מישהו לידי (ואני מאוד רגישה לכאלה דברים- אני יכולה להסתכל על איך שבנאדם עומד או מדבר ולדעת איזה בנאדם הוא)..זה תמיד ישפיע עלי... לא יעזור כמה אהבה אני אחזיר לאותו אדם... אני אחת כזאת שתמיד רוצה לרצות את כולם.. וכאלה אנשים אוכלים אותי מבפנים.. אני סולדת מתכשיטי זהב ויהלומים וכו'... אני מסתובבת רק עם מרכבה וצדפים... ואמא שלי ואחותי שהן שתיהן ההפך המושלם שלי נורא רצו שאני גם "אתקשט" במשהו וקנו לי את הטבעת כי את זה אני אלבש... וכי קרו לאחרונה כל מיני דברים.... אני לא יודעת בעצמי אם אני מאמינה בכל זה- את המרכבה יש לי כי נמשכתי לצורה הזאת... לא יודעת... משום מה אני מפחדת לשים אותה עדיין....

גב

New member
שלום לך גאטינהה../images/Emo24.gif

את כותבת שאת מנסה תמיד לרצות את כולם...האם בלרצות מישהו מדובר בלתת אהבה לדעתך? הרי, אם היה מדובר בלתת אהבה, לא היית נאכלת מבפנים, כדברייך. המקום שנותן אהבה הוא מקום שאינו חסר ולא מצפה לתמורה. שימי לב שזה לא אומר שזהו מקום שניתן לנצל. כשאת נותנת על מנת לרצות, את מצפה שיתנו לך יחס טוב. אם תרצי מישהו הוא יתנהג יותר טוב אלייך, הוא יתן לך אישור. כך ש"תמורה" כן נכנסת לשיקולייך במקרה הזה, הגם שאינם מודעים כלל. "תמורה" אינה תמיד מה שאנו רגילים לראות כ"תן קח". לפעים היא מופיעה בציפייה שלנו להיות נאהבים ובציפייה לקבל אישור ותמיכה. כשאת נתקלת באנשים שאת קוראת להם "צרי עין" כתבת שאת מאוד מושפעת. זה מתחבר לרצון שלך לרצות, שזה מגיע מהצורך לקבל אישור/אהבה ממישהו חיצוני לך. בנוסף לכך - גם תכשיטים, שאמנם מהווים חיבור אישי של כל אחד, הם לא אלו שיגרמו לדברים לקרות או שלא לקרות. שוב יש כאן תלייה של האחריות לדברים במישהו/משהו חיצוני. הדברים, האנשים, התכשיטים - כל אלה תלויים בתפישה שלך לגבי העולם. (כפי שכתבו כבר טליה ואש בשמיים). אם נתנו לך מתנה את הטבעת מהמתכות כשאת עונדת רק צדפים ומרכבה, ואת תולה את מה שקרה בענידתה של הטבעת - הרי שאת נמנעת מלבחון את מה שקורה לך בחיים ובמה שאת יכולה להפיק מכך. רק על ידי התבוננות אמיצה במה שקורה ללא תליית האחריות בגורמים או באנשים חיצוניים תביא אותך למקום שבו תצאי מחוזקת מההתרחשות ולא מפוחדת. אם את אוהבת את הטבעת וחשוב לך שאנשים אהובים הביאו לך אותה במתנה - אין סיבה שלא תענדי אותה. אם את לא אוהבת אותה - אל תענדי אותה. לדעתי זה כל כך פשוט...

שלום לך. אתן לך חוות דעת נוספת.

אני לא חושב כמו אש וטליה אך מכבד מאוד את דיעותיהם. ובכל זאת אי אפשר ללכת נגד התחושות שלך, שלי, ושל הרבה אחרים כמונו. כדי למנוע את החשש מתכשיט הנגוע בעין רעה. (טבעת, שרשרת). עליך פשוט לטהר אותו מפני אנרגיות שליליות ובתוכם גם העין הרעה. 1. כסי את התכשיט במלח יבש כל הלילה. 2. למחרת שטפי אותו במים זורמים היטב היטב. אם את מסורתית קיראי פרק לא' בתהילים (נגד עין רעה). 3. הניחי את התכשיט בשמש ליבוש וטעינה באנרגיה חדשה. 4. עינדי אותו ללא כל חשש. בהצלחה לך מיקי.

המרכבה שאת קונה בחנות הן עותק

העתקה לא מוסרית ממוצר שאדם קיבל כיצד להכין אותו ולכן אם יש לך את זו החלולה (זאת העתקה) הרי שהאינסטינקט שלך צודק. באשר לכך שנמשכים אליך אנשים ואירועים לא טובים אין זה בהכרח בגלל עיניים לא מיטיבות אלא דפוסים והולוגרמות אלקטרו מגנטיות שרכשת חלקן עוד בהיותך עובר והן אלו המושכות זאת לחייך. אפשר להשתחרר מהן את מוזמנת לקרוא כיצד בקישור של האתר להלן

למעלה