היי

DearPrudence

New member
היי../images/Emo41.gif

אני כבר מנגנת כמעט שנה בקלאסית ואני רוצה בשלב מסוים, די בקרוב, לעבור לגיטרה חשמלית. על איזה אתם ממליצים? אני רוצה גיטרה שאני אוכל לעשות בה סולואים סגנון הביטלס, לד זפלין... זה הכיוון שלי. שתהיה במחיר סביר (מצטערת, אבל אין לי מושג מה זה מחיר סביר לגיטרה חשמלית! תגידו לי אתםP:) אתם ממליצים לקנות גיטרה חשמלית יד שנייה? אם כן, מאיפה אפשר? חנויות מאזור המרכז. וכמה בערך עולה מגבר? תודה!

ran 15

New member
מחיר סביר יכול ליהיות 1000 ויכול ליהיות

1000000 ...תלוי בעיניי המתבונן , אני משער שיש "גג" מסויים....אז תתחילי בזה...מה המקסימום שאת יכולה להוציא רק על הגיטרה - בקשר למגבר - בשלבים האלה אני חושב שהוא חשוב לא פחות מהגיטרה כי בתקציבים של 2~3 אלף לגיטרה צריך מגבר שיעשה חסד עם הגיטרה ויוציא ממנה כמה שיותר לכן לא לשכוח להשאיר סכום מכובד למגבר - אפשרי למצוא אחלה דברים -30~60 W ביד שנייה בין המחירים של 1000 -1600... -> אישית אני קניתי חדש 60W של בהרינגר ואני מאוד מרוצה. יותר מזה אין לימה להציא מבחינת ידע - בהצלחה
. אז שוב זה מאוד עניין של תקציב - ז"א יש חבילות של 1200 מגבר גיטרה טיונר כבל והכל אבל זה ביודק כמו שזה נשמע... בתחום היד שנייה לגבי גיטרות אם את ימנית ויש לך חבר\ה שמתמצא ויכול לעזור לך אני חושב שזה יכול להואיל אבל שוב זה הכל עניין של כסף..אז מה התקציב ?

DearPrudence

New member
אוקיי, אני אברר יותר מאוחר על תקציב, אבל../images/Emo41.gif

איזה סוג גיטרה חשמלית מומלץ?

cottoneyejoe

New member
יש מלא גיטרות זה בעיה....

לכי על הכי מוכר - כדאי לך אפיפון זה מעולה זה טוב וזה מתאים לרוק מטומטם וישן (עוד בזמנים שלא היו עושים המון רעש כדי לעשות המון רעש) אפיפון גיבסון SG

למעלה